Bozüyük'te Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Yerel Seçimlere Doğru

Bozüyük\'te Yerel Seçimlere Doğru

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yeni kurulan Yenidoğan Mahallesi'nin Muhtar adayı Mustafa Çıbık, görev verilirse mahallenin gözü kulağı olacağını söyledi.

06.02.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yeni kurulan Yenidoğan Mahallesi'nin Muhtar adayı Mustafa Çıbık, görev verilirse mahallenin gözü kulağı olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulunan Çıbık, 30 yıldır sakini olduğu mahallesinin eksik olan tüm ihtiyaçlarını bildiğini kaydetti. Yeni mahalle statüsü kazanan Yenidoğan Mahallesi'nin sorunlarının çözüm bulması için 30 Mart yerel seçimlerinde mahalle sakinlerinden yetki isteyen Çıbık, "Mahallemizin gelişimi ve ilerlemesinin sağlanması için siyasi tercihine bakılmaksızın herkesin sorunlarının çözümü noktasında gayret sarf edeceğim. Bu konuda ilgili mercilerle daima irtibat halinde olup iş ve işlemlerin takibini sağlayacağım. Öncelikli olarak mahallemizdeki elektrik ve telefon kablolarının yer altına alınması sağlanacaktır. Telefonum 7/24 mahalle sakinlerinin problemlerinin çözüm bulması konusunda açık olacaktır. Yetki verilmese dahi bugüne kadar olduğu gibi seçimden sonra da mahallemizin eksiklerinin giderilmesi konusunda elimden geleni fazlası ile yapacağımın da bilinmesini istiyorum. Hizmet anlayışı ile muhtarlık vazifesini ek iş olarak görmeyen diğer muhtar adayı arkadaşlarıma da başarılar dilerim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement