Bozüyük'te Yolcu Otobüsü Denetimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Yolcu Otobüsü Denetimi Yapıldı

Bozüyük\'te Yolcu Otobüsü Denetimi Yapıldı

Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler denetledi.

25.03.2015 13:03  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler denetledi.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş, denetlemenin amacının şehirlerarası otobüslerin karıştığı trafik kazalarını önlemek ve vatandaşların huzurlu bir yolculuk yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Karataş, "Yolcu taşımacılığı yapan başta otobüsler olmak üzere toplu taşıma araçlarının karıştığı kazaların önlenebilmesi için şehirlerarası karayollarında toplu taşıma hizmetlerinde kullanılan araç ve şoförlerin etkili ve sürekli şekilde seyahat öncesi ve seyahat esnasında denetlenmesi planlanıyor. Denetim esnasında mevzuata uygun olmayan taşıtlar seferden men ediliyor" dedi.

Yapılan denetimlerde 22 otobüs ve sürücüsünün kontrol edildiği ve denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Yolcu Otobüsü Denetimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement