Bozüyük'ten Bayır-bucak Türkmenlerine Yardımlar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'ten Bayır-bucak Türkmenlerine Yardımlar Sürüyor

Bozüyük\'ten Bayır-bucak Türkmenlerine Yardımlar Sürüyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Bayır-Bucak Türkmenleri’ne gönderilmek üzere başlatılan kampanyada toplanılan yardımlar dualarla gönderildi.

04.01.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Bilecik İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Bayır- Bucak Türkmenleri'ne gönderilmek üzere başlatılan kampanyada toplanılan yardımlar dualarla gönderildi. Bozüyük ve Dodurga'dan toplanılan yardımların bedelinin 84 bin TL oldu belirtildi.

Toplanılan yardımları götürecek insani yardım TIR'ı dualarla uğurlanırken, İHH Dernek Başkanı Şemsettin Yıldırım, Bilecik ve Bozüyük'ün gerçek anlamda kardeşliğin ne demek olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi. Dernek Başkanı Şemsettin Yıldırım, yaptığı açıklamada "Bozüyük'ten bugün inşallah bir insani yardım TIR'ımız daha yola çıkıyor. İçerisinde 64 kalem malzeme olan araçta rayiç bedeli 84 bin TL'den oluşuyor. Gıda malzemelerimizin dışında giyim malzemelerimiz de yer alıyor. Hem Bilecik hem de Bozüyük'teki kardeşlerimiz gerçek anlamda kardeşliğin ne demek olduğunu bizlere bir kez daha gösterdiler. Suriye de akan kan hala devam ediyor. Biz Müslümanlar olarak bir arada olur ve yardımlarımızı yaparsak inşallah onları duası öbür dünyada bizlerin karşısına çıkacaktır. Bu kampanyamızda bizlere destek olan en başta Bozüyük ve Dodurga Belediye Başkanlarımıza, İlçe Müftülüğümüze, esnaflarımıza ve bütün kardeşlerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından yapılan dualar eşliğinde insani yardım TIR'ı yolcu edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'ten Bayır-bucak Türkmenlerine Yardımlar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement