AK Parti Bozüyük'te Yürüyüş Düzenledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bozüyük'te Yürüyüş Düzenledi

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından seçim konvoyu ve yürüyüşü düzenlendi.

29.03.2014 17:27  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından seçim konvoyu ve yürüyüşü düzenlendi.

Seçim koordinasyon merkezi önünde başlayan yürüyüşe, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, İlçe Başkanı Mesut Çetin, Belediye Başkan adayı Fatih Bakıcı, il genel ve belediye meclis üyesi adayları ile partililer katıldı.

Kılıç-kalkan ekibi eşliğinde yürüyüş yapan Poyraz ve beraberindekiler, vatandaşlara karanfil dağıttı.

CHP'nin Bozüyük mitingi

CHP Bozüyük Belediye Başkan adayı Metin Torun, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, vatandaşlara hitap etti.

Torun, kentte içme, kullanma ve dere yatağına bırakılacak su için yasal hakları sonuna kadar takip edeceklerini ve 2 Nisan'da Karasu mevkisinde olacaklarını bildirdi.

Seçimi kazanmaları halinde, muhtaç olan kişilere belediye bütçesinden yapılan yardımları iki katına çıkaracaklarını vurgulayan Torun, şöyle konuştu:

"Bozüyük için bir yüksekokula razı değilim. Büyük bir arazi sağlanarak, burada örneği görülmemiş özel üniversiteyi Bozüyük'e kazandıracağım. 1994'den beri üniversitemiz önünde hep duvar olanları buradan kınıyorum. 65 yaş üstü vatandaşlarımız, şehir içi ulaşımdan ücretsiz yararlanacak. Bozüyük Belediyesi halkını üç ay içinde 1 liraya taşıyacak. Şimdi ayağa kalkma, doğru tercih yapma zamanıdır. Bozüyük'ün artık yanlış tercih yapma, kaybetme lüksü yoktur. Bozüyük, bundan yıllar önce Türkiye'nin parlayan, örnek gösterilen bir yıldızıydı. Bugün ise var olan işletmeler, önemli bölümlerini kapatmış, kapasitelerini düşürmüş, yeni yatırımlar yok, OSB boş. Bu dönem Bozüyük'te biriken sorunları çözebilecek cesur bir başkana ihtiyaç vardır. Bu dönemde kendiniz için değil, geleceğiniz, çocuklarınız için karar vermenizi bekliyorum."

Mitinge, 22. Dönem Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İlçe Başkanı İsmail Jan, il genel ve belediye meclis üyesi adayları ile partililer katıldı.

MHP'den seçim yürüyüşü

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, "AK Parti'ye oy vermiş arkadaşların da düşünüp, bu seçimde birilerine sarı kart, kırmızı kart göstermesi lazım" dedi.

Şeker, partisinin Bozüyük İlçe Başkanlığı'nca mehter takımı eşliğinde düzenlenen yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmada, kentte imarı, elektriği, kanalizasyonu olmayan insanların olduğunu iddia etti.

Bozüyük'te işsizlik sorununun olduğunu savunan Şeker, şöyle konuştu:

"İşte başkanımız, işte ekibi. Bir memlekette kaldırımların bir tarafını altından, diğer tarafını gümüşten yapın ama bu memleketin çocukları işsizse, aşsızsa, bu memlekette belediyecilik yok demektir. Yüzlerce üniversite öğrencisi aç, 2 bine yakın bayan işsiz bekliyor. 12 senedir adalet ve kalkınma diyen bir partinin, buraya bir üniversite açması ayıptır, günahtır. Bu seçimde kararı, sizler vereceksiniz. Bu memlekete ekonomi, esnafımıza iş, büyümemiz ve gelişmemiz lazım. Bu memleketin aday çocukları var, onlara bir şey söylemem. Bizim adayımız dürüst, şeffaf, her zaman milletin içinde olmuş. AK Parti'ye oy vermiş arkadaşların da düşünüp, bu seçimde birilerine sarı kart, kırmızı kart göstermesi lazım. Bu memlekete hepimiz, biz birbirimize bağlıyız. Biz karışıklık istemiyoruz, bu memleketin karışmasını istemiyoruz ama düzelmesini de istiyoruz."

BBP'den "Sessiz Çığlık" eylemi

BBP Bozüyük İlçe Başkanlığınca, yerel seçimler öncesi "Sessiz Çığlık" adlı eylem düzenlendi.

BBP Bozüyük Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki eylemde yaptığı konuşmada, seçim çalışmaları kapsamında partililerle kapı kapı dolaştıklarını söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun, 25 Mart 2009'da vefat etmesi nedeniyle parti olarak bir miting ya da organizasyon tertip etmediklerini dile getiren Dağlı, şöyle konuştu:

"Sizlerin yüksek teveccühleriyle 27 Mart tarihinde bin 300 kişinin katıldığı mehteran gösterisi ile mevlidi şerif düzenledik. Gücümüzü sizden aldık. Bugün de ülküdaşımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısı için miting yapmıyoruz. Şehit liderimizin katilleri bulununcaya kadar da yapmayacağız."

Daha sonra Dağlı, BBP İlçe Başkanı Serdar Şahin ve partililer, alana siyah çelenk bıraktı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bozüyük'te Yürüyüş Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş Valisi Avni Çakır, Anadolu Ajansının 104. kuruluş yıl dönümünü kutladı
    06 Nis Muş Valisi Avni Çakır, Anadolu Ajansının 104. kuruluş yıl dönümünü kutladı

    Muş Valisi Avni Çakır, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Çakır, AA'nın Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmakta büyük bir rol oynadığını belirterek, kurumun başarılı çalışmalarına ve güvenilir habercilik anlayışına vurgu yaptı. Ayrıca, Anadolu Ajansının kuruluşunda emeği geçenleri şükranla anarak, tüm çalışanlara başarılar diledi.

  • Dublin'deki Müslümanlar Ramazan Ayında Bir Araya Geliyor
    06 Nis Dublin'deki Müslümanlar Ramazan Ayında Bir Araya Geliyor

    İrlanda'nın başkenti Dublin'deki Müslümanlar, her ramazan düzenlenen iftar programlarında bir araya geliyor. Dublin'deki İslam Kültür Merkezi, iftar programlarına ev sahipliği ederek, ülkede yaşayan Müslümanların bir araya gelmesine vesile oluyor. İslam Kültür Merkezi Müdürü Ahmed Husain ve Sosyal Yardım Ofisi Temsilcisi Amilah Ali ile iftarlara katılanlar, AA muhabirine ramazan ayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • MHP Ürgüp'te seçimleri yenileme kararı aldı
    06 Nis MHP Ürgüp'te seçimleri yenileme kararı aldı

    MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ürgüp'te yapılan usulsüzlüklere yapılan itirazlar sonucunda seçimlerin yenilenmesi kararı alındığını duyurdu.

  • Ruanda Soykırımı: Uluslararası Güçlerin Vekalet Savaşı
    06 Nis Ruanda Soykırımı: Uluslararası Güçlerin Vekalet Savaşı

    Ruanda'da 1994'te yaşanan soykırımın mağdurları, soykırımın uluslararası güçlerin vekalet savaşından kaynaklandığını ve uluslararası toplumun sessiz kaldığını eleştiriyor. Sağ kurtulanlar, soykırımın önlenebilir bir insanlık felaketi olduğuna inanıyor. Soykırımın nedeni toprak ve kaynakların kontrol altına alınması isteği olarak belirtiliyor. Ruanda hükümetinin cezalandırma, inkar ve manipülasyonlarına inanılmaması gerektiği vurgulanıyor.

  • BTK Akademi, Anadolu'nun farklı bölgelerinde eğitim programları açacak
    06 Nis BTK Akademi, Anadolu'nun farklı bölgelerinde eğitim programları açacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) bünyesinde faaliyet gösteren BTK Akademi, lise ve üniversite öğrencilerine siber güvenlikten yapay zekaya kadar çeşitli konularda eğitimler verecek. İstanbul ve Ankara'nın ardından Anadolu'nun farklı bölgelerinde açılacak programlarla gençlerin bilgi ve birikim düzeylerini artırması hedefleniyor. Eğitimler ücretsiz olarak sunulacak ve katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç: Seçime gölge düşürmeye çalışanlara aman vermeyerek başarılı olduk
    06 Nis MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç: Seçime gölge düşürmeye çalışanlara aman vermeyerek başarılı olduk

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi kararına ilişkin yaptığı açıklamada, MHP'nin usulsüzlükleri takip ettiğini ve hukuki mücadelede başarılı olduğunu belirtti. Kılıç, seçimlerin 2 Haziran 2024'te yenileneceğini ve MHP'nin adayı Mustafa Öz ile birlikte Ürgüp için çalışacaklarını ifade etti.

  • Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan'ı ziyaret etti
    06 Nis Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan'ı ziyaret etti

    Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan'ı ziyaret etti. Ziyarette ilçenin genel durumu ve belediyenin geleceğe yönelik projeleri üzerinde konuşuldu.

  • CHP'li Kadir Aydar Ceyhan Belediye Başkanı olarak göreve başladı
    06 Nis CHP'li Kadir Aydar Ceyhan Belediye Başkanı olarak göreve başladı

    Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ceyhan'da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak görevine başladı. Aydar, binlerce Ceyhanlıya hitap ederek teşekkürlerini iletti ve 112 mahallesinde yoğun şekilde hizmet vereceklerini vurguladı.

  • Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük mazbatasını aldı
    06 Nis Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük mazbatasını aldı

    Malatya'nın Pütürge ilçesinde seçimleri kazanarak yeniden başkanlığa seçilen Mikail Sülük mazbatasını aldı. İkinci dönem için mazbatasını alan Sülük, çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

  • Türkiye'nin İhracatında 14 İl 1 Milyar Doların Üzerinde İhracat Gerçekleştirdi
    06 Nis Türkiye'nin İhracatında 14 İl 1 Milyar Doların Üzerinde İhracat Gerçekleştirdi

    Ticaret Bakanlığı, yılın ilk çeyreğinde 14 ilin 1 milyar doların üzerinde ihracat gerçekleştirdiğini açıkladı. Türkiye ekonomisinin büyüme gösterdiği ve ihracatın arttığı belirtilen açıklamada, illerdeki ihracat artışlarının yerel kalkınmaya katkı sağladığı ifade edildi.

  • Mustafakemalpaşa'nın 47. Belediye Başkanı Şükrü Erdem göreve başladı
    06 Nis Mustafakemalpaşa'nın 47. Belediye Başkanı Şükrü Erdem göreve başladı

    CHP'li Şükrü Erdem, mazbatasını alarak yeni görevine resmen başladı. Erdem, halka layık olmak için var gücüyle mücadele edeceğini belirtti.

  • Bilecik Pazaryeri'nde Yerel Gazeteci 1 Oy Farkla Muhtar Oldu
    06 Nis Bilecik Pazaryeri'nde Yerel Gazeteci 1 Oy Farkla Muhtar Oldu

    Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Gümüşdere köyünde yapılan muhtarlık seçiminde yerel gazeteci Sedat Ceylan, en yakın rakibine 1 oy fark atarak köyün yeni muhtarı seçildi. Ceylan, 6 yıldır ulusal ve yerel haber muhabiri olarak görev yapmaktadır.


Advertisement