Bozüyük Thd Yeni Yönetimini Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Thd Yeni Yönetimini Oluşturdu

Bozüyük Thd Yeni Yönetimini Oluşturdu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Tüketici Hakları Derneği’nin (THD) 2’inci olağan kongresini gerçekleştirdi.

11.04.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Tüketici Hakları Derneği'nin (THD) 2'inci olağan kongresini gerçekleştirdi.

Tekke Mahalle konağında gerçekleştirilen kongre ile Bozüyük Tüketici Hakları derneğinin yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Kongrede konuşan Başkan Hayrettin Sabırlı, yeni yasa ile sorumluluklarının arttığını söyledi. Sabırlı, "Yeni yasa ile birlikte sorumluluklarımız arttı. Bu yasanın bazı maddeleri yoruma dayalı ve bunu halka anlatmak zorundayız. Her gün sahtekarlıkla haksız kazanç elde etmek isteyen çok sayıda faaliyetler yürütüyor. Onlara mutlaka doğruyu gösterip hayatları boyunca rahat bir yaşam sürmeleri için bu tür engelleri aşmaları gerektiğini anlatmak gerekiyor. Kamu yararına çalıştığımız için üye kaydına çok fazla önem vermedik. Çünkü diğer kurum ve kuruluşlar gibi sadece üyesine hizmet eden değil, halkın tümünü üye olarak kabul edip hizmet etmek zorunda olan bir kuruluşuz. Ancak bazen bunalıyoruz. Sorumluluğu paylaşmak istiyoruz. Bunun için her mahalleden her kesimden mutlaka bir üye olsun. Onlar da kendi çevrelerine bizim ürettiklerimizi ya da yaptığımız çalışmaları iletsin. Bu nedenle yeni üye kaydına başladık. Vatandaşı bugüne kadar küstüren sivil toplum kuruluşlarının aksine kendilerini derneğimize üye olmaya davet ediyorum." dedi.

Kongre sonunda yeni yönetim kurulu üyeliklerine; Hayrettin Sabırlı, Naciye Gürlük, Canan Ateş, Nurdan Güven, Osman Nuri Avcı, Onur Gel, Hasan Özkan'dan oluştu. Genel merkez delegeliklerine ise Nazmiye Tuncel, Hülya Özkan ve Hülya Güçyeter seçildi. Ayrıca eski yönetim kurulu üyesi Enver Güçyeter'in de yeni dönemde Bilecik Tüketici Hakları Derneğinde görev alacağı belirtildi.

Kongreye Bilecik Tüketici Hakları Derneği Başkanı Cüneyt Taşkesen, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşları katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Thd Yeni Yönetimini Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement