Bozüyük Tso'dan "Stratejik Plan" Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Tso'dan "Stratejik Plan" Çalışmaları

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 2016-2019 dönemlerini kapsayacak stratejik plan çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

21.11.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından 2016-2019 dönemlerini kapsayacak stratejik plan çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

TSO'dan yapılan açıklamada, yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde en yüksek kalitede temsil, hizmet ve destek verebilmek ve ekonomik gelişimin bölgede öncülüğünü yapmak amacıyla çalışmaların aralıksız devam ettiği kaydedildi.

Vizyonu belirlemek amacıyla ilk dönemi 2012-2015 yılları içerisinde hayata geçirilen stratejik plan çalışmalarının 2016-2019 dönemlerini kapsayacak ikinci dönem çalışmalarına başladığı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"TOBB-ETU SEM ile yaptığımız işbirliği kapsamında, odamızın durum analizini yapabilmek ve yeni dönem stratejilerini belirleyebilmek için bir paydaş görüş toplama anket çalışması hazırlanmıştır. Bu çalışmada sonucunda, odamızın stratejik planı hazırlanmasında önceliklerimiz, avantajlarımız, iyileştirmeye açık alanlarımız tespit edilecek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirilecektir. Yapılacak çalışma sadece belirtilen amaç doğrultusunda kullanılacak olup kişisel ve işletme bilgileriniz hakkında gizliliğe riayet edilecek ve tutulacak kayıtlarda kişilerin, kurumların isimlerine yer verilmeyecektir. Ayrıca soruların tamamının cevaplanması anketin sağlıklı gerçekleştirilmesi açısından büyük önem taşımaktadır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük Tso'dan 'Stratejik Plan' Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement