Bozüyük Tüketici Hakları Derneğinden İsrail'e Boykot Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Tüketici Hakları Derneğinden İsrail'e Boykot Çağrısı

Bozüyük Tüketici Hakları Derneğinden İsrail\'e Boykot Çağrısı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Tüketici Hakları Derneği Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, İsrail mallarını boykot çağrısında bulundu.

19.07.2014 15:14  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Tüketici Hakları Derneği (THD) Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, İsrail mallarını boykot çağrısında bulundu.

Sabırlı, tüm tüketicilere, 729 barkod numarasıyla başlayan İsrail mallarını satın almama çağrısı yaptı Sabırlı, yaptığı açıklamada, "İsrail, tüm insanlığın gözü önünde Filistin halkına karşı ırkçı saldırılarla çocuk, kadın ve sivil demeden katliam yaparak soykırım politikası uygulamaktadır.Hükümeti, İsrail ile olan tüm ticari ilişkileri dondurup, ithalatı ve ihracatı durdurmaya davet ediyoruz. Şili, İsrail ile ticari ilişkileri dondurdu. Venezüella, İsrail'in büyükelçisini sınır dışı etti. Türkiye neyi bekliyor? Sayın Başbakan'dan ve hükümetten somut adımlar atmasını ve harekete geçmesini, tüm tüketiciler ve halkımız adına bekliyoruz. Bununla birlikte, Tüketici Hakları Derneği olarak, İsrail mallarına karşı boykot kampanyası başlatıyoruz. Tüm tüketicilere, 729 barkod numarasıyla başlayan İsrail mallarını satın almamaya ve boykot etmeye davet ediyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Tüketici Hakları Derneğinden İsrail'e Boykot Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement