Bozüyük Türk Metal Sendikası Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Türk Metal Sendikası Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Bozüyük Türk Metal Sendikası Şehitler İçin Mevlit Okuttu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Türk Metal Sendikası Bozüyük Şubesi tarafından yaşanan terör olayları sonucunda vatan uğrunda şehit düşen Mehmetçikler için mevlit okutuldu.

28.08.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Türk Metal Sendikası Bozüyük Şubesi tarafından yaşanan terör olayları sonucunda vatan uğrunda şehit düşen Mehmetçikler için mevlit okutuldu.

Merkez Kasımpaşa Camii'nde ikindi namazı öncesinde okutulan Mevlid-i şerif ile şehitler için dualar edildi. Sendika Başkanı Cemal Güney, "Türk Metal Sendikası olarak tüm bölgelerimizde ülkemizin bağımsızlığını koruyabilmek için birçok vatan evladımızı şehit veriyoruz. Bugüne kadar ülkemizin bağımsızlığı için yapılan mücadelelerde binlerce şehit verdik. Özellikle son zamanlarda yaşanan terör olaylarında da yine birçok evladımızı toprağa verdik. Şehitlerimiz sayesinde bugün ülkemizin her tarafında bayrağımız dalgalanmaktadır. Bizler de onların torunları ve varisleri olarak dualarımızı göndererek şehitlerimizi minnetle andık. Yine özellikle maden kazaları sonrasında şehit olan işçi kardeşlerimizi de yad ederek dualarda bulunduk" dedi.

Mevlit programına, sendika üyesi fabrika çalışanları ve vatandaşlar katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Türk Metal Sendikası Şehitler İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika


Advertisement