Bozüyükspor'un Kapısına Kilit Vuruldu - Son Dakika
Spor

Bozüyükspor'un Kapısına Kilit Vuruldu

Geçen sene mücadele ettiği 2. Lig'den ekonomik sıkıntılar nedeniyle çekilen Bozüyükspor, 3. Lig'den de çekilme kararı aldı.

08.09.2014 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon İkinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ancak 2014’ün Ocak ayında ekonomik sıkıntılar nedeniyle ligden çekilen Bozüyükspor, boçlarını ödeyemeyince Üçüncü Lig’e de maç yapmadan veda etti

Türk futbolunda, kulüpler ekonomik sıkıntılarla boğuşmaya devam ediyor. Bunun son örneği, geçtiğimiz yıl 2. Lig’de mücadele eden ancak maddi sıkıntılar nedeniyle sezon ortasında ligden çekilen Bozüyükspor’un, 3. Lig’den de çekilmesi oldu.

Sezonun ilk maçında Tirespor’la İzmir’de oynanması gereken maça çıkmayan Lacivert Beyazlılar, hükmen 3-0 mağlup sayıldı.

‘Para bulamadık’

Bozüyükspor Başkanı Cengiz Özkan, sezon öncesi yapılması planlanan kulübün olağan kongresinin, çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadığını belirterek; “Geçmişteki antrenör ve futbolcuların alacağını TFF’ye yatırmadık. 2014-2015 sezonu öncesi transferi açabilmemiz için 1 milyon liraya ihtiyacımız vardı. Bu parayı da bulamayınca kulübü ligden çekme kararı aldık” diye konuştu.

Tire 1922 oynamadan zirvede

Profesyonel kategorideki ilk maçını hükmen kazanan Tire 1922, haftayı lider tamamlamanın sevincini yaşadı. 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Tire 1922, Bozüyükspor ligden çekildiği için 3-0 hükmen galip gelirken grupta daha farklı skorla kazanan takım çıkmayınca ilk hafta zirveye kuruldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bozüyükspor'un Kapısına Kilit Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement