Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Konya Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Konya Göreve Başladı

Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Konya Göreve Başladı

Mersin’in Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı.

18.08.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yaklaşık 13 yıldır Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Hasan Doğan'ın Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanmasının ardından, Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Murat Konya görevine başladı.

Uzun yıllar Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Hasan Doğan'a yeni görevinde başarılar dileyen Konya, "Bu bir bayrak yarışıdır. Benden önce görev yapan ve Bozyazı eğitimine, camiasına hizmette bulunan, gelişimi için çalışmalar yapan meslektaşıma yeni görevinde başarılar dilerim. Aldığım bayrağı daha ileriye taşımak, yükseklere dikmek için çalışacağım" dedi.

Göreve yeni başladığını, Bozyazı eğitimindeki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri mesai arkadaşları ile konuşarak belirlemeye çalıştığını ifade eden Konya, "Yarım kalan, ihtiyaç hissedilen öncelikleri belirleyerek tamamlanması için çalışma yürüteceğim. Bozyazı'da görev yapacağım süre içerisinde bir eser bırakabilirsem ne mutlu bana. Yapacağım çalışmalarda Bozyazılı vatandaşlarımın ve eğitim camiasının desteğini beklemekteyim" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Konya Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement