Bozyazılı Anneler, 'Anneler Günü'nde Tiyatro Oyunu İzledi - Son Dakika
Yerel

Bozyazılı Anneler, 'Anneler Günü'nde Tiyatro Oyunu İzledi

Bozyazılı Anneler, \'Anneler Günü\'nde Tiyatro Oyunu İzledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Bozyazı Belediyesi ‘Anneler Günü’ etkinlikleri çerçevesinde Bozyazılı kadınları, Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu tarafından oynanan ‘Bizim Hikayemiz’ adlı tiyatro oyunu ile buluşturdu.

09.05.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Bozyazı Belediyesi 'Anneler Günü' etkinlikleri çerçevesinde Bozyazılı kadınları, Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu tarafından oynanan 'Bizim Hikayemiz' adlı tiyatro oyunu ile buluşturdu.

Bozyazılı kadınlara 'Anneler Günü' armağanı olan tiyatro oyunu, bir otelin sinema salonunda gerçekleştirildi. Oyunun ardından otelin yemek salonunda düzenlen çay partisinde ise kadınlar orkestranın çaldığı müzik eşliğinde oynayarak doyasıya eğlendiler.

Oyun öncesinde bir konuşma yapan Bozyazı Belediyesi Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Yılın bir gününün değil her gününün annelerin günü olduğunu vurgulayan Atılkan, "Yılda bir kez kutlanan bu özel günde annelerimizi onurlandırmak, annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi göstermek için önemli bir fırsat olarak kabul ediyoruz. Nerede bir sevgi, güzellik, barış varsa, orada bir kadın, bir anne vardır. Anne, ailenin temel direği, toplumun geleceğidir. Dilimizi, dinimizi, geleneklerimizi annelerimizden öğrendik. Ahlaki ve manevi değerlerimizi ilk olarak annelerimizden öğrendik. Hayata dair en önemli nasihatleri annelerimizden aldık. Annelerimiz ilk öğretmenlerimizdir. Annelerimizden öğreneceklerimiz hayat boyu devam eder. Anne sevgisi, sevgilerin en yücesi, en değerlisidir. Evladı için her türlü fedakarlığı yapan, koşulsuz seven, almadan veren, koruyan, hayata hazırlayan, kanatsız meleklerimiz annelerimizdir" dedi.

Daha sonra MHP Bozyazı Kadın Kolları Başkanı İlknur Ağlamış'ın, şehit annelerine hediye takdim ettiği etkinlikte, oyunun ardından Mersin Büyükşehir Belediye Tiyatroları ve Sinema Şube Müdürü Hüseyin Arslanköylü'ye plaket verildi.

Oyunu izleyen kadınlar, çay partisinde de canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazılı Anneler, 'Anneler Günü'nde Tiyatro Oyunu İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement