Bozyazılılar Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bozyazılılar Yağmur Duasına Çıktı

Bozyazılılar Yağmur Duasına Çıktı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde vatandaşlar, yağmurun yağmamasından dolayı yaşanan kuraklık ve susuzluk nedeniyle yağmur duasına çıktı.

20.10.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçesinde vatandaşlar, yağmurun yağmamasından dolayı yaşanan kuraklık ve susuzluk nedeniyle yağmur duasına çıktı.

Bozyazı'da serada sebze ekimi yaparak geçimini sağlayan vatandaşlar, yağmur yağmamasından dolayı Sırtlan Dağı zirvesinde yağmur duasına çıktılar. Sırtlan Dağı zirvesinde gerçekleştirilen yağmur duasına, Tekeli, Gözce, Gözsüzce ile Aydıncık'ın Karadere mahallelerinde oturan ve geçimlerini serada sebze ekerek sağlayan vatandaşlar ile cami imamları katıldı. Yağmur duasının gerçekleştirildiği Sırtlan Dağı'na yol olmadığından dolayı vatandaşlar, traktör ve arazi araçları ile zirveye çıkabildi. Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü'de vatandaşların yağmur duası sırasında su sorunu yaşamaması için, su arazözü gönderdi. Burada vatandaşlar toplu olarak namaz kıldı. Namazın ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Ardından imamlar öncülüğünde yağmur duası yapıldı. Duaların ardından vatandaşlara etli pilav ikram edildi.

Yemeğin ardından vatandaşlar öğle namazı kılıp, yeniden dualar ederek, yağmur yağmasını temenni ettiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozyazılılar Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement