Brand Who Sıradışı Defilesi İle Sektöre Giriş Yaptı - Son Dakika
Güncel

Brand Who Sıradışı Defilesi İle Sektöre Giriş Yaptı

Brand Who, Beykoz Kundura Fabrikası'nda dünya ile aynı anda 2015/16 Sonbahar/Kış koleksiyonunu sunarak marka lansmanıyla sezona hızlı bir giriş yaptı.

12.03.2015 14:17  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BRAND WHO SIRADIŞI DEFİLESİ İLE SEKTÖRE GİRİŞ YAPTI

İki genç girişimcinin kurduğu Türk erkek giyim markası Brand Who, Beykoz Kundura Fabrikası'nda dünya ile aynı anda 2015/16 Sonbahar/Kış koleksiyonunu sunarak marka lansmanıyla sezona hızlı bir giriş yaptı.

İki genç girişimcinin kurduğu, yenilikçi tasarımları ve sezon trendlerini farklı bir bakış açısıyla yorumlayabilmesi ile dikkat çeken Brand Who, erkek giyiminde farklılık yaratmak ve modaya yön vermek için sektöre merhaba dedi.

Brand Who Marka Sözcüsü Volkan Güzelce 'Markamız fikren ve resmen 2011 yılında hayata geçti fakat ilk kolleksiyonumuzu hazırlamak için 2014 yaz dönemine kadar doğru koşulların oluşmasını bekledik. Markamızı kurarken bizi en çok etkileyen ve teşvik eden konu erkek hazır giyimindeki eksiklik ve pazardaki boşluktu. Günümüzde her geçen gün erkeklerin alışveriş alışkanlıklarının, renklere duyulan ilginin arttığını ve klasik tarzdan daha spor/spor şık tasarımlara yönelimleri gözlemleyebiliyoruz. Brand Who markasını kurmamızdaki bizim için en önemli amaç ise Türkiye menşeiili dünya çapında bir moda markası oluşturmak. Bunun için çalışmaya başladık, çalışıyoruz ve daha da çok çalışacağız ' sözleriyle markanın hikayesini anlattı.

Yunanistan ve Yunan Adaları için devam eden distribütörlüklerinden ve Avrupa'da İskandinavya ile devam eden görüşmelerinden bahseden Volkan Güzelce, en büyük hedeflerinden birinin satış ağlarını genişletmek olduğunu dile getirdi.

Farklı olmayı, yeniliğe açık stil sahibi erkekleri hedefleyen Brand Who markası şu anda tüm Vakkoramalarda, Karaköy'de MAEZAE Lifestore'da, Galata'da Selfestate'de ve kendi internet siteleri www.brandwho.com üzerinden satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brand Who Sıradışı Defilesi İle Sektöre Giriş Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement