Brandistanbul İletişim Sektörüne Yeni Bir Soluk Getirdi - Son Dakika
Güncel

Brandistanbul İletişim Sektörüne Yeni Bir Soluk Getirdi

Brandistanbul İletişim Sektörüne Yeni Bir Soluk Getirdi

Butik hizmet ve seçkin iş modeliyle Halkla İlişkiler sektörüne bambaşka bir anlayış getiren Brandistanbul PR İletişim Ajansı, yeni yıla hızlı giriş yaptı.

30.01.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Butik hizmet ve seçkin iş modeliyle Halkla İlişkiler sektörüne bambaşka bir anlayış getiren Brandistanbul PR İletişim Ajansı, yeni yıla hızlı giriş yaptı. İletişimde fark oluşturma amacıyla 2014 yılının ilk çeyreğinde PR sektörüne 'merhaba' diyen Brandistanbul PR, müşteri portföyünü 2015 yılında da büyütmeye devam ediyor. Son olarak müşteri portföyüne Kuzey sigorta, Global Online Oyun Yayıncı Kuruluşu NTT Game, Özel Bliss Maçka Polikliniği, Esthetic & Wellness, Işık Yayıncılığı dahil eden Brandistanbul PR, teknolojiden sağlığa, dijital online oyundan emlak ve yapı sektörüne kadar birçok alanda uzman ekibiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Dünya ve ülke gündemini yakından takip ederek hizmet verdikleri sektörler içinde fark yapan çalışmaları gerçekleştirmek için uğraştıklarını belirten Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar, "Veri kirliliğinin had safhada olduğu günümüzde hizmet verdiğimiz, kurum/kuruluş ve kişiler için hedef kitleyi iyi analiz etmeyi çok önemsiyoruz. İyi içerikler ve kurgu oluşturarak medya kitle iletişim araçlarını verimli kullanmak, gazeteci gözüyle ve müşteri gözüyle işimizi ele alarak ve de empati kurarak, sürdürülebilir, etik değerlerin ön planda olduğu ilişkiler kurmak çok önemli. Brandistanbul PR olarak sürekli öğrenmek ve öngörülü olmak birincil çalışma prensibimiz" diye konuştu.

İletişim danışmanlığı hizmetlerini ve uygulamalarını müşterilerinin iş hedeflerine odaklanarak geliştirme ve yürütme amacında olan Brandistanbul PR; uzun yıllar gazetecilik, iletişim danışmanlığı ve yöneticiliği yapmış olan Hatice Kumalar'ın Ajans Başkanlığı öncülüğünde kuruldu. Brandistanbul Pr, İletişim Danışmanı Özlem Süer'in ortaklığı ve deneyimli bir kadrosuyla hizmet veriyor.

"Şeffaflık ve Samimiyet İlkesiyle Yol Alıyoruz"

Şeffaflık, samimiyet ve gerçek bilginin önemine vurgu yapan Brandistanbul PR'ın Ajans Başkanı Hatice Kumalar,"Medya ve ajans deneyimine sahip deneyimli bir ekiple, butik hizmet modeliyle hizmet verdiğimiz markaların yan departmanı gibi çalışarak, sürekli üretkenlik içinde fark yaratan, yenilik kazandıran çalışmalar ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Deneyimli bir yönetim kadrosunun yanı sıra genç, dinamik ve kendini sürekli yenileyen bir ekibe sahip olan Brandistanbul PR; Türkiye'de başka bir ülkenin PR'ını gerçekleştiren ilk İletişim Ajansı olarak da emsallerinden ayrılıyor. PR hizmetleri başta olmak üzere ajansta; stratejik İletişim yönetimi danışmanlığı, bütünsel pazarlama iletişimi, medya konu ve itibar yönetimi, E-PR, uluslararası şirketlerin yerel iletişim danışmanlığı, medya ilişkileri, Marketing PR, kriz iletişimi, etkinlik-proje tasarımı ve yönetimi, İtibar yönetimi gibi alanlarda hizmet veriliyor. 10'a yakın müşterisinin 20'den fazla markasına hizmet veren Brandistanbul PR'ın müşteri portföyünde; sağlık, bilişim, online oyun, teknoloji, sigorta, emlak, kişisel gelişim, sağlık ve gayri menkul, yapı sektörü, yayıncılık gibi farklı sektörlerden müşteriler yer alıyor. Özellikle sağlık iletişiminde önemli bir deneyime sahip olan Brandistanbul PR İletişim Ajansı, bünyesine en son katılan Kuzey Sigorta ile birlikte, Global Online Oyun Yayın Kuruluşu NTT Game, Cepkask, Teknokask, Prof. Dr. Günsel Şurdum Avcı, Doç. Dr. Akgül Akpınarlı, Özel Bliss Maçka Polikinliği, Psikiyatrist Dr. Sabri Yurdakul, OB Hair Style Academy, Estetik ve Plastik Cerrah Op. Dr. Alpaslan Topçu, başta olmak üzere yeni müşteriler ekleyerek ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren birçok marka ve kişinin iletişim danışmanlığı hizmetini yürütüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Brandistanbul İletişim Sektörüne Yeni Bir Soluk Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement