Bremenli Aslanlar'dan Tatvan'a Yardım - Son Dakika
Spor

Bremenli Aslanlar'dan Tatvan'a Yardım

Almanya’nın Bremen kentinde faaliyet gösteren Galatasaray Taraftarlar Derneği, Alman ''Çocuklar için Yardım'' derneği ile başlattığı proje kapsamında toplanan yardımları Tatvan'a gönderdi.

10.10.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Eğitime Destek Tatvan projesi" adlı kampanyanın ana sponsorlarından olan Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımı Werder Bremen'in maçlarını oynadığı Weser Stadyumu önünde, yardımların gönderilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Törende konuşan Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hasan Küşneci, sekiz sene içerisinde 10. yardım kampanyasını tamamlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Yüzde 90 yeni yardım eşyalarıyla doldurduğumuz kamyonumuzda, özlem, sevgi ve hasret vardır" dedi. Küşneci, yardım organizasyonuna katkısı olan tüm sponsorlara teşekkür etti.

"Muhtaçlara yardım Werder Bremen'in kimyasında var"

Werder Bremen Başkanı Klaus Dieter Fischer de kulüp olarak yardımda bulunmaktan büyük kıvanç duyduklarını belirterek, ''İhtiyacı olanlara yardım etmek Werder Bremen’in kimyasında var'' diye konuştu. Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği'nin çalışmalarından övgüyle söz eden Fischer, Sizlere yardım etmekten de mutlu olduk” dedi. Fischer ayrıca Galasaray’a UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar diledi. Çocuklar için Yardım Derneği Başkanı Rolf Rohloff da kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Bitlis ve Tatvandan kucak dolusu selam ve sevgiler getirdiklerini belirteren Bitlis Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Cengiz Şahin de Yüreğinizden kopan sevgi duygularınızı da yüklediğiniz kamyonu Tatvan’a göndermek için burada bulunuyoruz. Yardım malzemelerinin maddi yönü değil, bizler için manevi yönü daha önemlidir” diye konuştu. Tören sonunda aynı zamanda Tatvan Belediye Meclisi Üyesi olan Bitlis Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı İdris Dağdağan, Werder Bremen Başkanı Fischer’e, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy adına teşekkür plaketi ve el işlemeli baston hediye etti. Türkiye'ye doğru yola çıkan kamyonda, çanta, kırtasiye malzemeleri, okul eşyaları, giyecek ve spor malzemeleri bulunuyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bremenli Aslanlar'dan Tatvan'a Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement