Brezilyalı Seri Katil, "Zevk İçin" 41 Kişiyi Öldürmüş! - Son Dakika
Dünya

Brezilyalı Seri Katil, "Zevk İçin" 41 Kişiyi Öldürmüş!

Rio metrosunda bir kadını bıçaklayan zanlı, olayın ardından verdiği ifadesinde, neredeyse hepsi beyaz kadın olan 41 kişiyi daha "zevk için" öldürdüğünü itiraf etti.

12.12.2014 11:29  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'da bir kadını bıçaklayarak öldüren 26 yaşındaki siyahi genç Sailson Jose das Gracas'ın yakalandıktan sonra neredeyse hepsi beyaz kadın olan 41 kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıktı.

Brezilya'daki Rio metrosunda bir kadını bıçaklayan zanlı, olayın ardından verdiği ifadesinde 41 kişiyi "zevk için" öldürdüğünü itiraf etti. Brezilyalı polis memuru Pedro Henrique Medina, olayın ardından yaptığı açıklamada, Gracas'ın sadece beyaz kadınları takip ettiğini ve daha sonra onları öldürdüğünü bildirdi.

Emniyette ifadesi alınan Gracas, 9 yıl boyunca 37 kadını, üç erkeği ve ağlayarak etrafta bulunanların dikkatini çekebileceği nedeniyle iki yaşındaki bir çocuğu öldürdüğünü kaydetti. İfadesinde kurbanlarını en ince ayrıntılarına kadar takip ettiğini ifade eden Gracas, "İlk önce 17 kadını öldürdüm. Olayı titizlikle planladım, kimliğimi gizlemek için yağmurluk, parmak izi bırakmamak içinse eldiven giydim. Birini öldürmediğim zaman sinirli oluyordum. Öldürmek beni sakinleştiriyordu. Kurbanları iki ya da üç ay boyunca düşündükten sonra öldürdüm ve hiç pişmanlık hissetmedim. 10, 15 ya da 20 yıl ceza alsam da dışarı çıkar çıkmaz aynı şeyi yapacağım" dedi.

Brezilya hukuk kurallarına göre en fazla 30 yıllık bir hapishane cezası verilebiliyor. İdam cezası ise uygulanmıyor. - RIO DE JANERIO

Brezilyalı Seri Katil, "Zevk İçin" 41 Kişiyi Öldürmüş!
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Brezilyalı Seri Katil, 'Zevk İçin' 41 Kişiyi Öldürmüş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kopenhag'da tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    11:16 Kopenhag'da tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma borsa binası alevlere teslim oldu. Tarihi binanın simge kulesi yıkıldı.

  • Sudan'da İç Savaş: Milyonlarca Kişi Hak İhlaline Uğradı
    11:05 Sudan'da İç Savaş: Milyonlarca Kişi Hak İhlaline Uğradı

    Sudan'da ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (HDK) arasındaki savaşın 1'inci yılı tamamlandı. İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) tarafından hazırlanan rapora göre, iç savaşın sonucunda milyonlarca kişi hak ihlaline uğradı. Gıda yetersizliği, sağlık ve eğitim sisteminin felç olması, mülteci krizi gibi sorunların yanı sıra çocuklara ve kadınlara yönelik ihlaller, cinsel taciz vakaları ve yaşam hakkının ihlali gibi insan hakları ihlalleri yaşandı. İç savaşın başladığı tarihten itibaren 15 bin kişi hayatını kaybetti, 8,5 milyon kişi iç veya dış göçe zorlandı ve yaklaşık 25 milyon kişi temel ihtiyaçlardan mahrum kaldı.

  • Bahçeli, İran'ın İsrail'e saldırısını
    11:02 Bahçeli, İran'ın İsrail'e saldırısını "Tiyatro" olarak nitelendirdi

    Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, İran'ın İsrail'e yönelik saldırısıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Bahçeli, "Adeta iki ülke tarafından bir tiyatro oyunu sergilendi" ifadelerine yer verdi.


Advertisement