Bruno Alves: Tek Bir Sebebi Yok... - Son Dakika
Spor

Bruno Alves: Tek Bir Sebebi Yok...

Bruno Alves: Tek Bir Sebebi Yok...

Fenerbahçe'nin deneyimli savunma oyuncusu, Gençlerbirliği karşısında aldıkları yenilgiyi değerlendirdi.

15.03.2015 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta karşılaşmalarında Gençlerbirliği'ne deplasmanda 2-1'lik skorla boyun eğen Fenerbahçe'de takımın deneyimli savunma oyuncusu Bruno Alves maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Lig TV'ye konuşan Alves karşılaşmanın kendileri açısından zorlu geçtiğini anlatırken, "Geçtiğimiz hafta kazanmak çok önemliydi. Galibiyetle devam etmek istiyorduk. Ama kaybedilen bir şey yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu akşam iyi bir oyun ortaya koyamadık. En hızlı şekilde iyi oyuna ve galibiyetlere dönmek istiyoruz." dedi.

Yenilginin sebebini tek bir şeyle açıklayamayacağını da belirten Portekizli oyuncu, "Bu sonucun tek bir sebebi yok. Bu maça gerçekten motiveydik. Hafta boyunca çok iyi çalıştık ve çok iyi hazırlandık ama maalesef maçı kaybettik. Tek bir sebep bulamayız. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. İstediğimiz oyunu gösteremedik." ifadelerini kullandı.

Alves, bu yenilgiyi unutarak gelecek hafta Beşiktaş ile oynanacak derbi maçta iyi bir oyunla kazanmak zorunda olduklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bruno Alves: Tek Bir Sebebi Yok... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement