Btc'den 20 Projeye Destek - Son Dakika
Yerel

Btc'den 20 Projeye Destek

Bakü Tiflis Ceyhan (BTC) Proje Direktörlüğü, Sivas ve çevresinde, 20 projeyi kabul etti ve bunlara 300 bin lira ödenek aktardı.

02.10.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakü-Tiflis- Ceyhan (BTC) Proje Direktörlüğü, Sivas ve çevresinde, 20 projeyi kabul etti ve bunlara 300 bin lira ödenek aktardı.

BTC Sivas Saha Koordinatörü Levent Taner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BTC tarafından finanse edilen ve Cumhuriyet Üniversitesi Tarım Hayvancılık Araştırma Uygulama Merkezi tarafından yürütülen Sivas- Kayseri Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Projesi'nin ham petrol boru hattı güzergahı üzerinde bulunan köylerin ekonomik ve sosyal açıdan kalkınmalarını amaçladığını belirterek, bu proje kapsamında nisan-haziran ayları arasında küçük destekleme duyuruları yaptıklarını söyledi.

Taner, "Bu duyurular sonucunda 18 bireysel, 27 kurumsal olmak üzere toplam 45 proje başvurusu gelmişti. 45 projenin değerlendirilmesi sonucunda 10 bireysel,10 kurumsal proje desteklemeye değer bulundu" ifadesini kullandı.

Taner, enerji, sulama, altyapı, balya makinesi alımı, örtü altı seracılık, sebzecilik, arıcılık eğitimi, çilek üretiminin geliştirilmesi, süt işleme tesisi ve yem üretimi projelerinin destek aldığını belirterek, bunlar için 300 bin lira ödenek aktarıldığını kaydetti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Btc'den 20 Projeye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement