Btc, Ulaş'ın 6 Projesini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Btc, Ulaş'ın 6 Projesini Kabul Etti

Btc, Ulaş\'ın 6 Projesini Kabul Etti

Bakü Tiflis Ceyhan (BTC) Proje Direktörlüğünün Ulaş ilçesindeki bazı kurumların hazırladığı 6 projeyi kabul ettiği bildirildi.

21.08.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakü-Tiflis- Ceyhan (BTC) Proje Direktörlüğünün Ulaş ilçesindeki bazı kurumların hazırladığı 6 projeyi kabul ettiği bildirildi.

Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Azeri petrolünü, Türkiye üzerinden dünya pazarlarına ulaştıran BTC Ham Petrol Boru Hattı'nın geçtiği güzergahlardan birinin de Ulaş olduğunu belirterek, BTC Proje Direktörlüğüne ilçedeki bazı kurumların hazırladığı projeleri sunduklarını söyledi.

Altınkaynak, şunları kaydetti:

"İlçemizden 16 proje başvurusu yapılmıştı. Bu projelerden ilk etapta 6 proje kabul edildi. Kabul edilen projelerle ilgili çalışmalar önümüzdeki aylarda ilçemiz merkez ve köylerinde yürütülmeye başlanacak. Projeler, Hayata Gülümse, Hijyenik Peynir Üretimi, Seracılık, Genç Adımlarla Olimpiyatlar Yolunda, Çilek Yetiştiriciliği ve sulama projeleri. Diğer 10 proje de revize edildikten sonra yeniden değerlendirilecek. İlçemiz için hayırlı olsun." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Btc, Ulaş'ın 6 Projesini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement