Bto'dan 10 Bin Kişilik İftar - Son Dakika
Güncel

Bto'dan 10 Bin Kişilik İftar

Bto\'dan 10 Bin Kişilik İftar

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) tarafından bu Ramazan üçüncüsü düzenlenen 'Halk İftarı'nda, 10 bin kişi orucunu açtı.

24.06.2015 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) tarafından bu Ramazan üçüncüsü düzenlenen 'Halk İftarı'nda, 10 bin kişi orucunu açtı.

BTO'nun üç yıl önce başlattığı 'Halk İftarı', Zağnospaşa Caddesi, Örücüler Caddesi ve Karesi Sokak ile Zağnos Paşa Camisi önündeki geniş alanda düzenlendi. Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Edip Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum örgütü yönetici ve temsilcileri ile vatandaşlar iftar yemeğine katıldı. 10 bin kişinin katıldığı iftarda; mercimek çorbası, orman kebabı, pilav, höşmerim ve ayran dağıtıldı.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, bu yıl 10 bin kişiden fazla katılımın olacağını tahmin ettiklerini ve bu duruma göre yemek hazırladıklarını belirterek, "Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz Balıkesir Ticaret Odası'nın halk iftarında hep birlikteyiz. İnşallah Ramazan Bayramı'na, huzurla, mutlulukla, erişiriz. İftarımıza katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Balıkesir Ticaret Odası'nın iftarına katılan 7'den 70'e her yaş kuşağından vatandaşlar, iftarı düzenleyen Balıkesir Ticaret Odası yöneticilerine teşekkür etti. Vatandaşlar, "Önemli olan binlerce kişinin bir araya gelmesi ve hep birlikte orucunu açması. Bize bu birlikteliği yaşatanlara şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bto'dan 10 Bin Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement