Bto'nun Mayıs Ayı Toplantısı Bigadiç'te Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Bto'nun Mayıs Ayı Toplantısı Bigadiç'te Gerçekleşti

Bto\'nun Mayıs Ayı Toplantısı Bigadiç\'te Gerçekleşti

Balıkesir Ticaret Odası'nın Mayıs ayı toplantısı Bigadiç'te yapıldı.

21.05.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Ticaret Odası'nın Mayıs ayı toplantısı Bigadiç'te yapıldı.

Balıkesir Ticaret Odası Bigadiç'te buluştu. Toplantı öncesi Soma faciasıında şehit olan maden işçileri için saygı duruşunda bulunuldu. BTO Başkanı Fahri Ermişler başkanlığında yapılan toplantı BTO Meclis Başkanı Mustafa Kerem Kırımlı ve Genel Sekreter Serkan Acar 'in sunumları ile başladı. BTO'nun Mayıs toplantısında Balıkesir Ticaret Odası'na ihtiyaç duyulan 5 kadrolu ve 8 sözleşmeli personel alımı için karar alındı. BTO Başkanı Fahri Ermişler, Balıkesir Ticaret Odası'nın yeni hizmet binası ile ilgili projenin 1 ay içerisinde biteceğini belirterek, "Akıllı yeşil binamı yoksa normal bir binamı yapacağımıza çıkan maliyetler sonrasında karar vereceğiz. Maliyeti görmeden bu işe giremedik. Balıkesir'e yakışacak, vitrin olacak bir bina yapacağız. Binanın projesi 1 ay içinde bitecek" dedi. BTO hizmet binasının inşaatına başladıktan 1 yıl sonra teslim edileceğini ifade eden Ermişler, 2015 yılında yeni binada hizmet vereceklerini söyledi.

Ulaştırma Bakanlığı'nın mahkeme sonucu bütün odaların verdiği K belgelerini iptal ettiğini belirteren BTO Başkanı Fahri Ermişler, "TOBB, Ulaştırma Bakanlığına dilekçe yazdı ve geçen haftadan itibaren yetkiyi tekrar Ticaret Odalarına verdi. K Belgelerini artık odamızdan alabileceksiniz" dedi.

Toplantı sonunda BTO Başkanı Ermişler ve Meclis Başkanı Kırımlı Bigadiç'li üyelerine katılımları için teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bto'nun Mayıs Ayı Toplantısı Bigadiç'te Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement