Btp Genel Başkanı Baş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Btp Genel Başkanı Baş Açıklaması

"İktidarın uçağı irtifa kaybetmeye başladı.

02.03.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "İktidarın uçağı irtifa kaybetmeye başladı. İnşallah önümüzdeki iki seçimde Bağımsız Türkiye Partisinin uçağına milletçe bineceğiz ve refaha çıkacağız" dedi.

Baş, partisince Bursa'nın Mudanya ilçesinde Mütareke Meydanı'nda düzenlenen "Tam Bağımsız Türkiye" mitinge katıldı. Mitingde partisinin Bursa Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıdan Baş, Mudanya'nın Türkiye'nin bağımsızlığının merkezi olduğunu söyledi.

"Bağımsız Türkiye Partisi ile Mudanya'da Türkiye'yi ayağa kaldırmaya var mısınız?" diyen Baş, mevcut hükümet partisi ve muhalefetteki partilerin döneminin artık sona erdiğini savundu.

Türkiye'yi yönetmeye ve aydınlık yarınlara taşımaya aday olduklarını dile getiren Baş, "Şu partileri bu dönem kenara bırakalım, istirahate çekilsinler. Şu anki muhalefetin de iktidardan ne farkı var. İktidarın uçağı irtifa kaybetmeye başladı. İnşallah önümüzdeki iki seçimde Bağımsız Türkiye Partisinin uçağına milletçe bineceğiz ve refaha çıkacağız. Yeter ki sizler bizi destekleyin" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Btp Genel Başkanı Baş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement