Btp'li Halit Elifbaş, Yerel Basınla Buluştu - Son Dakika
Politika

Btp'li Halit Elifbaş, Yerel Basınla Buluştu

Btp\'li Halit Elifbaş, Yerel Basınla Buluştu

Kırklareli’nde yerel basınla bir araya gelen Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kırklareli 1’nci sıra Milletvekili Adayı Halit Elifbaş, asgari ücretin 5 bin TL, ev hanımlarına verilecek maaşın bin 500 TL, vatandaşlık maaşının da bin TL olacağını söyledi.

06.05.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde yerel basınla bir araya gelen Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kırklareli 1'nci sıra Milletvekili Adayı Halit Elifbaş, asgari ücretin 5 bin TL, ev hanımlarına verilecek maaşın bin 500 TL, vatandaşlık maaşının da bin TL olacağını söyledi.

Prof.Dr. Haydar Baş'ın Genel Başkanı olduğu Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Kırklareli 1'nci sıra Milletvekili Adayı Halit Elifbaş, 3'ncü sıra adayı Asım Erek, Tekirdağ 3'ncü sıra adayı Hüseyin Güler ve İletişim Koordinasyon Sorumlusu Serdar Başaran da Kırklareli'nde yerel basınla bir araya geldi.

Rusya'nın da uyguladığı, Prof.Dr. Haydar Baş'ın Milli Ekonomi Modeli ve Sosyal Devlet tezi hakkında bilgi veren Kırklareli Milletvekili Adayı Halit Elifbaş, Milli Ekonomi Modeli'nin gereği olarak asgari ücretin 5 bin TL, ev hanımlarına verilecek maaşın bin 500 TL, vatandaşlık maaşının da bin TL olacağını söyledi.

Verilen bu rakamların vaat değil, modelin yapısı gereği olduğunu söyleyen Elifbaş; "Bu ülkenin yeraltı zenginliği bizim kaynağımız. Tüm hesaplamalar yapıldı, rakamlar çıkarıldı, Genel Başkanımız Prof.Dr. Haydar Baş, iktidara geldikten 1 gün sonra bu sistemi uygularım diyor. Milli Ekonomi Modeli, insanın sınırlı ihtiyaçlarının sınırsız kaynaklardan karşılanması ilmi; ve yine ülkelerin gerektiğinde her türlü mal ve hizmeti üretebilme gücüne sahip olmasının yanı sıra iç ve dış harcamalarını borçlanmadan temin edebilmesinin formülüdür. Bu yönüyle Milli Ekonomi Modeli, ülkelerin ve milletlerin kalkınması ve ekonomik bağımsızlığının tek yoludur. Milli Ekonomi Modeli'nin en büyük noktası herkese hak ettiği ücretlerin verilmesi, sistemde sürekli para dönmesidir" dedi.

Türkiye'nin krize gittiğini herkesin gördüğünü anlatan Halit Elifbaş, şöyle konuştu: "Adil bir dağıtımla bu para herkese verilir. Bu kaynaklar Türkiye'ye kıyamete kadar yeter. Bu modelin gereği çiftçimize de 5 yıl boyunca elektrik, gübre, tohum ve mazot ücretsiz olacak. Halkımıza 'Oy ver hakkına sahip çık' diyoruz. Bu sistem hayata geçtiğinde Türkiye'nin 8.2 trilyon geliri olacak. Bunun yarısı kadar giderimiz olmayacak. Bize kaynak soruyorlar, biz de onlara soruyoruz 949 TL ile bir ay nasıl geçinilir? Bu rakamlar hayal değil, insanımızın son şansı. İnsanımız inşallah bu seçimde uyanacaktır. İnsanımız çocuklarının geleceğine sahip çıkmalı." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Btp'li Halit Elifbaş, Yerel Basınla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement