BTP Musabeyli'ye Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

BTP Musabeyli'ye Çıkarma Yaptı

BTP Musabeyli\'ye Çıkarma Yaptı

Bağımsız Türkiye Partisi Kilis İl Teşkilatı, Musabeyli'de Belediye Başkanı Adayı Ahmet Çetin'i ziyaret etti.

10.03.2014 10:40  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Teşkilatı, Musabeyli'de Belediye Başkanı adayı Ahmet Çetin'i ziyaret etti.

BTP Musabeyli Belediye Başkan Adayı Ahmet Çetin, Kilis'ten uzun bir araç konvoyu ile gelen heyeti, yüzlerce Musabeylili vatandaş ile birlikte BTP Musabeyli İlçe Seçim Karargahı önünde karşıladı. Misafirlerine yemek ikramında bulunan BTP Musabeyli Belediye Başkan Adayı Ahmet Çetin, 10 yıldır Musabeyli'ye bir ağaç bile dikmeyenlere en güzel cevabı sandıkta vereceklerini ifade ederek, "Musabeyli'de vatandaşlarımız bu vurdumduymazlıktan çok rahatsızdır. Bu nedenle Musabeyli halkı olarak hepimiz BTP çatısı altında bir araya geldik. BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş Hocamızı çok yakından takip ediyoruz. Musabeyli'mize hizmet getirecek tek anlayış Bağımsız Türkiye Partisi'dir" dedi.

BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, toplantıda vatandaşlara hitap ederek, Kilis Belediye Başkanı oldukları zaman Musabeyli ilçesine her açıdan yardım edeceklerinin sözünü verdi.

Ziyarete BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, BTP İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Ahmet Özuymaz, BTP Musabeyli İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Ülker, BTP Musabeyli İl Başkanı Sabri Ayketin, BTP MKYK Üyesi Yusuf Yakut, BTP Kilis Belediye Meclis üyesi adaylarından Adnan Kurt, Mehmet Canarslan, Bahri Göktaşlı, Recep Yıldız, Bülent Bulut, Ümit Şener, Selim Baytürkmen ile çok sayıda partili katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BTP Musabeyli'ye Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement