Btso Payitaht Çarşısı Projesi Kurumsal Gelişim Programı" - Son Dakika
Yerel

Btso Payitaht Çarşısı Projesi Kurumsal Gelişim Programı"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Payitaht Çarşı Projesi Kurumsal Gelişim Programı kapsamında organize ticaret bölgesi niteliğindeki tarihi çarşı ve hanlar bölgesi yeniden cazibe merkezi haline getirilecek.

02.03.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Payitaht Çarşı Projesi Kurumsal Gelişim Programı kapsamında organize ticaret bölgesi niteliğindeki tarihi çarşı ve hanlar bölgesi yeniden cazibe merkezi haline getirilecek.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay yaptığı açıklamada, programla farklı alanlarda verilecek eğitimlerin çarşı esnafına vizyon kazandıracağını söyledi.

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne giren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin dünyanın en önemli değerleri arasında olduğuna dikkati çeken Burkay, "Kurumsal Gelişim Programı şehre önemli bir değer katacak. BTSO olarak bölgedeki ticari, kültürel ve rekabetçi dönüşüme öncülük etmeyi hedefliyoruz. 4 bin iş yeri, 25 bin çalışanı ile Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi şehir ekonomisine büyük fayda sağlayacak. Projemiz ile bölgeyi yeniden hak ettiği konuma kavuşturmayı arzuluyoruz. Bölgedeki turistik ve ekonomik potansiyeli yeniden ortaya çıkarmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Programın Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ni yeniden cazibe merkezi haline getireceğini dile getiren Burkay, şöyle konuştu:

"Esnafımız, BTSO Akademi projemiz kapsamında gerçekleştirilecek eğitim programlarında, perakende satış tekniklerinden müşteri ile etkin iletişime, zor müşterilerle başa çıkma yollarından beden dili ve temel İngilizce eğitimine kadar birçok konuda gelişim fırsatına sahip olacak. Programın 7 asırlık geçmişi olan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ne vizyon kazandıracağına inanıyorum. Programı ile çarşı esnafına, perakende satış teknikleri, müşteri ile etkin iletişim, zor müşterilerle başa çıkma, beden dili, son memnuniyet noktası, kasa ve kasiyer, müşteri hizmetleri ve şikayet yönetimi, kurumsallaşma ve profesyonellik, iş disiplini ve zaman yönetimi, mağaza alan yönetimi ve tanzim teşhir ve temel ingilizce eğitimleri verilecek."

Payitaht Çarşı Projesi Kurumsal Gelişim Programı'nın açılış töreninin 4 Mart'ta Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Btso Payitaht Çarşısı Projesi Kurumsal Gelişim Programı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement