Bu Akşam İçerde 12. Bölümünde İzleyicileri Neler Bekliyor? - Son Dakika
Magazin

Bu Akşam İçerde 12. Bölümünde İzleyicileri Neler Bekliyor?

Bu akşam ekranlara gelecek İçerde 12. bölümü için heyecan dorukta! Yayınlanan 2 fragmanın ardından yeni bölüme dair tüm detaylar belli oldu. İşte yeni bölümde olacaklar.

05.12.2016 10:05  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi İçerde'nin 12. bölümüne dair tüm detaylar belli oldu. 12. bölüm fragmanlarında görüldüğü üzere, bu bölüm iki kardeşin gerçeklerle yüzleştiği bir bölüm olacak. İkisi de hayati önem taşıyan iki karar alacak. Peki bu karar onları birbirine yakınlaştıracak mı, daha da mı düşman edecek? Gerçekler öğrenilmeli mi, yoksa sineye mi çekilmeli? Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

SARP, YUSUF'UN YALANLARINI ÖĞRENİYOR

Yayınlanan ilk fragman, Yusuf müdür ve Sarp'ın diyaloğuna yer vermişti. Sarp, Yusuf'a öfkesini dile getirdi; gözyaşları öfkesinin ve hayal kırıklığının timsali gibiydi. Artık kimseye güvenmeyen Sarp, yolunda tek başına. Bu zorlu yolda Celal'i tek başına bitirebilecek mi, Mert'in gerçekleri öğrenmesi durumunda onunla mı ittifak kuracak merak konusu oldu.

MERT, COŞKUN GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞİYOR

Yayınlanan ikinci fragmanda Mert'in, Coşkun'un yerini bulduğu ve ondan hesap sormaya gittiği görülüyor. Fragmanda yumruk yumruğa dövüştükleri, Mert'in Coşkun'a silah doğrulttuğu görülüyor. Peki Mert Coşkun'u öldürmeden önce gerçekleri öğrenebilecek mi? Öğrenirse manevi babası Celal'e tepkisi ne olacak merakla bekleniyor.

İÇERDE 11. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Alyanak, Celal'in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli'nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal'in adamları hain olarak Alyanak'ın peşindedir. Mert'in çocukluk kabusu Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal'e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert'e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut'u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

Yeni bölüm bu akşam 20.00'de Show TV ekranlarında olacak.

Bu Akşam İçerde 12. Bölümünde İzleyicileri Neler Bekliyor?

Son Dakika Magazin Bu Akşam İçerde 12. Bölümünde İzleyicileri Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement