Bu Anakart Amd Destekli - Son Dakika
Teknoloji

Bu Anakart Amd Destekli

DataStar, Biostar'ın AMD işlemci destekli yeni anakartını satışa sundu.

30.03.2015 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biostar'ın Türkiye distribütörü DataStar, AMD APU AM1 destekli yeni anakartı satışa sundu. Biostar AM1MH model anakart, AMD AM1 A ve E serisi çift ve dört çekirdekli APU işlemcilerini destekliyor. Yüksek grafik verimliliğine sahip anakart, aynı zamanda PCI Express 2.0 desteği sunuyor.

USB 3.0 desteği bulunan Biostar AM1MH anakart, SATA 6GB/s dahil son teknolojik özellikler ile kullanıcılara güçlü bir anakart sunuyor. HD Audio özelliği olan anakart, kayba uğramamış gerçek ses değerinde yüksek kaliteli ses sağlıyor. HDCP ile tümleşik HDMI özelliğine sahip olan anakart, yüksek çözünürlüklü video kalitesiyle de dikkat çekiyor.

Anakart ile ücretsiz gelen SmartSpeedLAN yazılımı sayesinde, PC'den ağ yönetimini yapmak mümkün. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan yazılım, oyun, medya akışı gibi uygulamalara öncelik vermek ya da engellemek mümkün oluyor.

USB 3.0 destekli olan Biostar AM1MH anakart, 5Gbps hızında veri aktarımı olanağı sunuyor. USB 2.0'a oranla 10 kat daha hızlı olan USB 3.0 özelliğinin yanında Apple ürünleri için en iyi ve verimli şarj çözümü de sunan anakart, iPAD, iPhone gibi Apple ürünlerini yüzde 42 daha hızlı şarj edebiliyor. Kullanımı zevkli hale getiren akıllı teknolojiler ile donatılmış olan anakart, Android ve Apple uygulamalarını uzaktan yönetmeyi sağlayan BIO-Remote 2 teknolojisi sayesinde, akıllı telefonları uzaktan kumanda gibi kullanabilme olanağı sunuyor. Böylece anakartın takılı olduğu bilgisayarı, telefon ile kumanda etmek mümkün oluyor.

Biostar'ın yeni anakartı AM1MH'nin tavsiye edilen satış fiyatı 39,90 USD + KDV.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Bu Anakart Amd Destekli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement