"Bu Bir İç Çamaşır Defilesi Değil" - Son Dakika
Güncel

"Bu Bir İç Çamaşır Defilesi Değil"

"Bu Bir İç Çamaşır Defilesi Değil"

Mardin'deki Cemil İpekçi Defilesine Katılan Mankenler Ne Düşünüyor?

25.09.2010 16:28  Güncelleme: 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de defileye bazı kesimlerin tepki göstermesi üzerine ünlü modacı Cemil İpekçi'ye Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından bir koruma ekibi verildi. Koruma polisleri İpekçi'yi kentte adım adım yakın korumaya aldı. Bu arada Mardin Emniyet Müdürü Mustafa Aygün de Kasımiye Medresesi'ne giderek, çalışmaları ve alınan önlemleri yerinde inceledi.

Bu arada defilenin yapılacağı medresede uzman dedektör köpeklerle provanın ardından bomba araması yapıldı.

Kasımiye Medresesi'ndeki defileye 500 davetli olduğu belirtilti. Defileyi 16'sı yabancı 120'ye yakın gazeteci izleyecek.

'Bir Doğu Masalı Dört Mevsim' isimli defilenin düzenleneceği Kasımiye Medresesi bugün ziyarete kapatıldı. Dün kente gelen mankenler bugün medrese içinde kurulan podyum üzerinde prova gerçekleştirdi. Prova sırasında medresenin çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındı. Provanın ardından çıkan mankenler medrese dışındaki seyyar satıcılara büyük ilgi gösterip, takı ve hediyelik eşya satın aldılar. Mankenler morallerinin yerinde olduğunu belirterek, "Mardin'ın tanıtımı için medresede defile yapılması normaldir. Biz bu defilede yöresel ve asil tasarımları taşıyacağız. Bu bir iç çamaşır defilesi değildir" dedi.

Ferit ASLAN - Adnan AVUKA - Serdar SUNAR - MARDİN/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Bu Bir İç Çamaşır Defilesi Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement