Bu da "İyi Öneri" Ödülü - Son Dakika
Yerel

Bu da "İyi Öneri" Ödülü

Marmaris'te Beldibi Belediyesi, yapılan 7 parka iyi isim önerisinde bulunan personelini ödüllendirdi.

08.01.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'in Beldibi Belediyesinde, yapılan parklara iyi isim önerisinde bulundukları belirlenen personel, belediye başkanı tarafından plaketle ödüllendirildi.

Muğla'nın büyükşehir statüsüne kavuşacak olması nedeniyle yaklaşık 3 ay sonra kapanacak belde belediyelerinden Beldibi Belediyesi, ilginç bir uygulamaya imza attı. Belediye tarafından oluşturulan 7 parka verilecek isimler, düzenlenen anketle belediye personeline soruldu. Anket sonunda belirlenen isimler belediye meclisinin onayına sunuldu. Meclis üyelerinin oy birliğiyle parklara Arif Nihat Asya, İsmet İnönü, Nasrettin Hoca, Aşık Veysel, Sultan Alparslan, Piri Reis ve Dede Korkut isimleri verildi.

Belediye yetkilileri, parklar için iyi isim önerisinde bulunan personeli ödüllendirmeyi kararlaştırdı. Nasrettin Hoca, Sultan Alparslan, Piri Reis ve Dede Korkut isimlerini öneren Yusuf Gök, Hülya Aktaş, Gözde Şahin ile Hatice Söyler'e, düzenlenen törenle plaketleri verildi.

Plaketleri veren Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, 'Biz birçok konuda olduğu gibi parklara isim vermede de katılım konusunu öne aldık. Tüm personele anketle park isimlerini sorduk. Gelen öneriler değerlendirilerek yeni parklara yeni isimler belediye meclisimiz tarafından verildi. Bu konuda dört personelimizi de teşvik amacıyla ödüllendirdikG dedi.

Plaket törenine belediye personelinin neredeyse tamamının katıldığı dikkati çekti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bu da 'İyi Öneri' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement