Bu Defa Patlayan Başka! - Son Dakika
Teknoloji

Bu Defa Patlayan Başka!

Bu Defa Patlayan Başka!

Galaxy Note 7'nin sahneden çekilmesiyle birlikte "bitti" diye düşündüğümüz patlamalar bakın nereye sıçradı!

26.11.2016 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galaxy Note 7'lerin büyük oranda nihai olarak geri çağrılmasının ardından teknolojik cihazlar açısından patlama ve alev alma haberlerine verdiğimiz ara pek de uzun sürmedi. Fakat bu defa söz konusu olan bir akıllı telefon değil.

CNN'de yer alan rapora göre, New York'taki Grand Central Terminal'de bulunan Central Cellars and Spirits adlı bir mağazada gerçekleşen hadisede bir e-sigara patlayarak etrafta bulunan kişileri büyük bir tehlikeye attı. Geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen hadisede güvenlik kamerası tarafından kaydedilen ayrıntılı görüntülerden de anlaşılacağı gibi sohbet eden üç kişi bir anda gerçekleşen patlamayla birlikte irkiliyor. Patlayarak ateşler saçan e-sigaranın çalışanların ve müşterilerin korku içerisinde uzaklaşmalarına neden olduğu fark ediliyor.

Otis Gooding adlı çalışanın patlayan e-sigara nedeniyle vücudunda üçüncü derece yanık oluştuğu ve bunun bir ameliyat gerektirecek kadar ciddi bir yaralanma olduğu belirtiliyor.

Bu ilginç olaya neden olan e-sigaranın markası ve türüne dair herhangi bir bilgi paylaşılmış değil. Fakat bu durum e-sigaralar açısından bir ilk de değil, zira daha önce de Kaliforniya'da bir kadın arabasında şarj ettiği e-sigaranın patlamasının ardından 1.9 milyon dolarlık tazminat kazanmıştı.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Bu Defa Patlayan Başka! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement