Bu Defile Minik Bebeklere Nefes Olacak - Son Dakika
Güncel

Bu Defile Minik Bebeklere Nefes Olacak

İzmirli ünlü Modacı Ertan Kayıtken, adını 'Nefes' koyduğu koleksiyonuyla Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı ile çocuklar için defile düzenledi.

19.03.2014 11:22  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmirli ünlü modacı Ertan Kayıtken, adını 'Nefes' koyduğu koleksiyonuyla Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı ile çocuklar için defile düzenledi.

İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleşen defile sanat ve iş dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdi. Defileye ücret ödeyerek gelenler hem ağır siyasi gündemden biraz olsun koparak nefes aldı hem de bağışlarla Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde dünyaya gelen prematüre bebeklere alınan Neonatal Ventilatör (Solunum cihazı) ile nefes oldu.  Podyuma Ceyda Ateş, Wilma Elles, Ayşe Hatun Önal, Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan, Ebru Öztürk, Yüksel Ak, Tuba Melis Türk çıkarak projeye destek verdi.

75 parçadan oluşan koleksiyonuyla Kayıtken, danteller, üzerinde kendinden desenli çizgileri bulunan satenler, ipek tüller ve swarovski taşlarla bütünleşen şık gece kıyafetler, uçuk gelinliklerle defileyi sanat gösterisine dönüştürdü. Kayıtken, 'Nefes' koleksiyonun Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı Başkanı Ülkü Karlı ile yaptığı görüşme sırasında oluştuğunu söyledi. Kayıtken, "Prematüre doğan bebeklerin büyük bir kısmında akciğerleriyle ilgili sorun yaşadıklarını ve çok acil hayat kurtaran bir cihaza ihtiyaçları olduklarını öğrendiğimde bu yıl yapacağım defileyi Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına yapmaya karar verdim. Hayat kurtaran bu cihaz için hazırladığım koleksiyonun adı da projenin kimliği olan 'Nefes'ten başka birşey olamazdı. Amaç moda dünyasının bu fantezi ışığının sadece kişisel zevk ve egoları tatmin etmeyip, sosyal anlamda duyarlı moda severlerle birlikte 'Nefes'e ihtiyacı olan küçük bebeklere hayat vermek'" dedi.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı ise "Vakfımıza geçtiğimiz yıllarda da onkoloji bölümüne çok değerli bir cihaz kazandıran Erkan Kayıtken bu yıl da bizi çok sevindirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Defileye Metis Mücevherat sahibi Cansın Çiloğlu, Öner Evez Fashions Event Management ve ekibi, Monjardin sahibi Ali Deniz, Alpay Tekstil sahibi Serkan Alpay, Diva Müzik, Ses - Işık sahibi Ferit Mermerci, Ayakkabı Tasarım sahibi Gökhan Talay ve Hilton Oteli destek oldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bu Defile Minik Bebeklere Nefes Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement