Bu Dünyada Bir Dikili Ağacınız Olsun" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Bu Dünyada Bir Dikili Ağacınız Olsun" Kampanyası

AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları tarafından başlatılan "Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun" kampanyası çerçevesinde bir okulun bahçesinde 150 fidan dikimi yapıldı.

27.03.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları tarafından başlatılan "Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun" kampanyası çerçevesinde bir okulun bahçesinde 150 fidan dikimi yapıldı.

Kardelen Anaokulunun bahçesinde yapılan fidan dikimine AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları ve AK Parti Kızıltepe İlçe Teşkilatı üyelerinin yanısıra Gökkuşağı Kreşi yetkilileri katıldı.

AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik, başlattıkları kampanya çerçevesinde 150 fidan dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Doğa korunduğu takdirde insanların geleceğinin de korunacağını belirten Özçelik, şöyel konuştu:

"Ağacı sevmek ve korumak, doğa dengesini korumaktır. Doğa korunursa insanlarında geleceği korunur. Ağaçlar bir bakıma dünyanın akciğerleridir. Çünkü: canlıların yaşaması için gerekli olan oksijenin büyük bölümünü ağaçlar sağlar. Biz de bugün AK Parti Kadın Kolları ve AK Parti İlçe Teşkilatımızla birlikte, Gökkuşağı Kreşi'nin katılımıyla, 'Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun' sloganıyla Kardelen Anaokulu'nun bahçesinde ağaç dikme bayramı gerçekleştirdik. Burada bugün sevgi ektik. 150 fidan ekimi gerçekleştirdik. Çocuklarla birlikte gerçekleştirilen ağaç ekme programı geleceğimize gölge tutmasını yüce Allah' tan temenni ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bu Dünyada Bir Dikili Ağacınız Olsun' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement