Bu Evden 4 Kamyon Çöp Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bu Evden 4 Kamyon Çöp Çıktı

Bu Evden 4 Kamyon Çöp Çıktı

– BURSA'nın merkez Osmangazi ilçesinde Sabri Tatlı'ya ait evden 4 kamyon çöp çıktı.

28.07.2015 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– BURSA'nın merkez Osmangazi ilçesinde Sabri Tatlı'ya ait evden 4 kamyon çöp çıktı. Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöpleri kamyonlara yüklemek için saatlerce uğraştı.

Merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi 1'inci Sezen Çıkmazı'nda oturan Sabri Tatlı'nın evinden kötü kokular gelmesi üzenine mahalle sakinleri belediyeye haber verdi. Bunun üzerine eve giden Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri, çöp evle karşılaştı. 43 yaşındaki Sabri Tatlı'nın tek başına yaşadığı evi temizlemeye başlayan belediye ekipleri, odaları ve mutfağı çöplerle dolu olan evden toplam 4 kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri tarafından tamamen boşaltılan ev ilaçlanarak dezenfekte edildi.

'BİR DAHA ÇÖP TOPLAMAYACAĞIM'

Ev sahibi Sabri Tatlı, bir hata yaparak sokakta bulduğu çöpleri evinde topladığını belirterek şöyle dedi:

"Topladığım çöpler günden güne birikti. Tek başıma yaşadığım için biriken çöpleri temizleyemedim. Çöplerden ben de rahatsız olmaya başladım. Böyle olmasını hiç istemezdim. Şuan evim temizlendiği için çok mutluyum. Evi temizledikleri için başta Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar olmak üzere, tüm belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Bir daha asla çöp toplayıp evime getirmeyeceğim." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bu Evden 4 Kamyon Çöp Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement