Bu Festival Sadece Kadınlara Özel : - Son Dakika
Sağlık

Bu Festival Sadece Kadınlara Özel :

Bu Festival Sadece Kadınlara Özel :

Gizemli Dişilik Festivali 3-4 Eylül tarihleri arasında İzmit Aytepe Yaylası'nda…

23.08.2016 15:03  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beden, duygu, zihin ve manevi anlamda arınma ve dönüşüm yolcuğuna çıkmayı arzu eden kadınlara yönelik eğitimlerin ve etkinliklerin yer alacağı Gizemli Dişilik Festivali 3-4 Eylül 2016 tarihleri arasında İzmit Aytepe Yaylası'nda gerçekleştirilecek.

Doğa ananın kucağında samimi bir ortamda buluşan kadınlar, makrobiyotik beslenme sırlarına, özel tariflere, Gizemli Dişilik İksirleri'ne ve tentürlerine, gençlik iksirlerine, detoks bilgilerine, mekan ve kendi enerjilerini nasıl temizleyeceğinize dair bilgilere ulaşacak. Kadınlığa dair öğretilerin paylaşılacağı festival, tam 2 gün sürecek.

Türkiye'de ilk defa düzenlenen festivalde Gizemli Dişilik ve YogAna eğitmenlik programlarını tamamlamış eğitmenler eşliğinde ücretsiz birçok etkinlik de yer alacak. Çocukların da unutulmadığı festivalde, özel masal çadırı ile çocuklarda eğlenceli zaman geçirecek.

Festival Programı;

Gizemli Dişilik Çemberi & Ay Döngüsü Haritalar

Kızıl Çadır & Aybaşı Ritüelleri

Hormon Kokteyli & Gizemli Dişilik İksirleri

YogANA Kadınlar için Yoga

Rahim Ritüeli & Şifası

Gizemli Dişilik Dansı

Makrobiyotik Atıştırmalar & Tarifler

Despacho Minnet Seremonisi

Yaratıcı Atölye & Çadırlar

Melek Çadırı & Melek Yürüyüşü


Gizemli Dişilik Eğitimleri ve Yogana- Kadınlara Özel Yoga Program Yaratıcısı Gülenay Pema Kimdir?

Gülenay Pema, 1998 yılından bu yana Nepal, Hindistan, İtalya ve Tayland'da yaşayarak, Vipassana Meditasyonu, Tibet Budist Felsefesi, Iyengar Yoga, Jnana Yoga ve Agama Yoga geleneklerinde kişisel ve spiritüel gelişimini sürdürdü. Gülenay Pema Antep, 18 yıllık bu süreçte, öğretilerin merkezinde edindiği tecrübeleri tasarladığı kapsamlı ve dönüştürücü programlar dahilinde paylaşıyor.

Gülenay Pema, dişil maneviyat öğretilerini psiko-spiritüel temelle harmanlayarak oluşturduğu şahsına münhasır eğitim modaliteleri ile kadınların ananelerinden gelen rahim bilgeliğini keşiflerinde rehber ve kanal oluyor. Gülenay Pema Antep International Yoga Federation ve Yoga Alliance tarafından onaylı (500 saat) Yoga Teacher sertifikasına sahiptir.

Gizemli Dişilik Festivali ise Gülenay Pema'nın altı aya yayılan, sıkı bir arınma ve kişisel keşif sürecinden geçen eğitmenlik programı mezunu eğitmenlerinin oluşturduğu zengin bir içeriğe sahip ender bir buluşmadır.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Bu Festival Sadece Kadınlara Özel : - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement