Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı 3- 9 Eylül haftasını yorumluyor. Bakın burcunuzu bu hafta ne gibi süprizler bekliyor...

03.09.2012 10:30  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç

Bu hafta 3 Eylül'de kendinizi yalnız hissedebilir ve başkalarının size özellikle destek olmadıklarını düşünebilirsiniz. Ancak dost ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ümidinizi yitirmemelisiniz çünkü Mars ve Plüton 4 Eylül'de bira raya gelerek kendinizi iyi ifade etmenizi sağlayacaklar. 4-5 Eylül tarihlerinde açık ve net iletişim, dostlarınızla aranızı düzeltecek. 6. Detay Evinizde Merkür-Güneş buluşması 6 Eylül günü düşüncelerinizi en iyi şekilde ifade etmenizi sağlayacak. Bu nedenle mutlu ve heyecanlı olabilirsiniz ancak arkadaş ve dostlarınızla konuşurken abartıya kaçmamalısınız. 7-8 Eylül tarihlerinde coşkunuzu kontrol ederseniz pek çok şeyi başardığınızı göreceksiniz.

Boğa

Bu hafta 3 Eylül tarihinde Venüs- Satürn birlikteliği kendinizi diğer insanlar karşısında zayıf hissetmenize neden olabilir. Ancak yakınlarınızın öğütlerini dinleyerek çevrenizin size saygısını kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Bugün Plüton ve Mars'ın bulunacağı 60 derecelik konum, yaşamınıza zeki bir kişinin girerek size daha üretken ve başarılı olmayı öğretmesine yol açabilir. 5 Eylül tarihinde Venüs'ün Ay ile gireceği pozisyon ilişkilerinizi yumuşatacak ve size destek olabilecek insanları çevrenizde toplayacaktır. 6 Eylül'de aşka yaşamınızda çok girişken davranacaksınız. Güneş ve Jüpiter'in 7 Eylül'de alacakları dik açı yaşamınızda çok ileri gitme riskinizi arttırabilir veya insanları fazla ciddiye almanıza neden olabilir.

İkizler

Bu hafta Sevgi dolu Venüs gezegeni ile yargılayıcı Satürn'ün dik açı oluşturacakları 3 Eylül günü kendinizi kaybolmuş hissedebilirsiniz Ancak moralinizi bozmayın çünkü Mars ve Plüton'un oluşturacakları 60 derecelik açı, size problemlerinizin üstesinden gelmeniz için gereken enerjiyi sağlayacaktır. Fakat olaylara gösterdiğiniz akılcı ve mantıklı yaklaşım 4 Eylül'de Uranüs'ün 7. Sosyal İlişkiler Evinize girmesiyle arkadaşlarınız arasında beklediğiniz desteği görmeyebilir. 7 Eylül'de Güneş güçlü Jüpiter'le karşılaşacak ve sizi eğlenceli bir iyimserliğe sevk ederken ayrıca kafanızda bir ikilem yaratacak. Bir tarafta çok yönlü Terazi Dönencesi'nde bulunan Jüpiter sizi her fırsatı değerlendirmeye davet ederken diğer taraftan seçici Başak Dönencesi'ndeki Güneş her fırsatı değerlendiremeyeceğinizi hissettirecek.

Yengeç

Bu hafta 3 Eylül'de Venüs'ün Satürn ile çakışması beklediğiniz bazı olumlu gelişmeleri erteleyebilir, bir ilişkiyi karmaşaya sokabilir hatta kendinize olan güveninizi azaltabilir. Ancak belirsizlikleri aşarak kendi ayaklarınız üstünde durmayı başarmanız halinde halen çevrenizden saygı ve takdir görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bugün Mars'ın 5. Romantizm Evinizde, Plüton'un ise 7. Ortaklıklar Evinizde olması sizin geçmişteki nezaket huyunuzdan vazgeçerek yaşamda sizin için önemli olan kişileri tutarak fazlalıkları atmanızda yardımcı olacak.

Aslan

Bu hafta 3 Eylül'de mantıklı Satürn'ün Güneş ve Venüs ile karşılaşması sizin tekrar gerçekleri fark etmenize neden olacaktır. 3-5 Eylül döneminde Mars'ın Uranüs, Plüton ve Merkür ile oluşturacağı bağlantı sayesinde planlarınızı uygulamada Mars'ın 4. Ev Yaşamınız Evinizde olacağı bu süreçte, enerjinizi evinizle ilgili sorunlarda harcamalısınız.

Başak

Bu hafta Güneş'inin sınır tanımayan Jüpiter'le alacağı konum nedeniyle kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk almanız veya beklentilerinizin akıl sınırlarının ötesine taşması 7 Eylül'de başınıza dert açabilir. Bu davranış tarzınız 8 Eylül'de Merkür-Jüpiter dik açısı esnasında alacağınız mesajları abartmanıza neden olabilir. Düşünce sınırlarınızı genişlemeye zorlamak, ayaklarınız yere bastığı sürece iyidir.

Terazi

Bu hafta 3 Eylül'de 10. Sosyal Yaşam Evinizde olacak Venüs-Satürn dik açısı sosyal çevrenizden kendinizi çekerek problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak. Bugün alacağınız kozmik enerjiyi ilişkilerinizdeki problemleri çözmek için çok iyi kullanmalısınız. 3-4 Eylül tarihlerinde Mars-Merkür konumlanması, aldığınız kararları destekleyecek ve onları çevrenizdekilere net olarak ifade etmenize yardımcı olacak. Başarılı olmak için planlı davranmalı ve planlarınıza sadık kalmalısınız.

Akrep

Bu hafta 3 Eylül'de 9. Büyük Fikirler Evinizde oluşacak Satürn-Venüs dik açısı seyahat ve eğitim planlarınızı altüst edebilir. Buna karşın 4 Eylül'de oluşacak olan Mars-Plüton 60 derecelik açısı sizi önünüzdeki engelleri aşarak amaçlarınıza doğru ilerlemenizde destek sağlayacak. Merkür-Plüton konumlanması ise 5 Eylül tarihinde algılarınızın derinleşmesine, sözlerinizin güçlenmelerine ve iddialarınızı ispat edeceğiniz bilgilere kavuşmanıza olanak sağlayacak.

Yay

Bu hafta Satürn ve 8. Derin Paylaşım Evinizde bulunan Venüs'ün alacakları konum yüzünden yalnızlık çekebilir veya kendinizden şüphe duyabilirsiniz. Aslında bu durum arkadaşlarınızın veya dostlarınızın sizin ihtiyaçlarınızı bilmemelerinden kaynaklanıyor. Bugün itilmişlik duygunuzun sizin yanlış anlaşılmaları düzeltmeye yönelik çabalarınızı engellemesine izin vermeyin. Yine de kendinizi ifade ederken öfkeye kapılmamalı ve sakin olmalısınız. 7 Eylül'de beklentileriniz gerçekçilik sınırlarını aştığında veya işler kötüyken sevdiklerinize "her şey iyi gidiyor" dediğinizde ilişkileriniz bozulma riski taşır.

Oğlak

Bu hafta Venüs'ün 3 Eylül'de 7. Diğerleri Evinize girmesiyle ortaklarınızın sizi takdir etmediği kanısına kapılabilirsiniz. Bu yetersiz koşullarda bile iyi tanımlanmış hedefler ve odaklanmış çabalarınızla başarıyı yakalayabileceksiniz. 4 Eylül'de Plüton ve 5 Eylül'de Mars ile 60 derecelik açı yapacak olan Merkür iç dünyanıza bakışınızı derinleştirecek ve çalışanlarınızı motive etmek için güçlü sözleri bulmanızı kolaylaştıracak.

Kova

Bu hafta 6 Eylül tarihinde büyük zevk yaşayabilirsiniz ancak çok aşırı gitmeyin, kendinizi tüketmeyin ve bu eğlenceli faaliyetlerden çok fazla beklenti içinde olmayın! 7 Eylül'de Venüs'ün Aslan Dönencesi'ne girişi ve Jüpiter ile karşıt konum alışı sonrası fantezilerinizi gerçekmiş gibi görebilirsiniz. Zevk ve eğlence yaşamak için gerçekleri bir yana koymanız gerekse bile bunu yaparken özenli davranın.

Balık

Bu hafta 5 Eylül'deki Merkür-Mars konumu bir ortağınızla olan yanlış anlaşılmayı düzeltmek veya üretkenliğinizi arttırmak için çok uygun bir gün yaratacaktır. Gereksiz gurur ve tutulamayacak sözler sizi 6 Eylül'de hayal kırıklığına uğratabilir. Bugün yapılacak jestler çok önemli olmakla beraber büyük beklentiler içine girmek veya sağlayamayacağınız hizmetler için söz vermekten kaçınmalısınız. 7 Eylül'de kontrolü gerçekler ele alacaklar çünkü Merkür-Satürn ikilisi Jüpiter-Güneş dik açısı sizi hayallerinize sürüklerken bile daha baskın çıkacak. Merkür'ün Jüpiter ile dik açı yaratacağı 8 Eylül tarihinde entelektüel kapasitenizi zorlamanız sizi kariyerinizde zirveye taşıyacak.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement