Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı 1-7 Ekim haftasını yorumluyor. İşte bu hafta burçları bekleyen süprizler...

01.10.2012 10:00  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç:

Bu hafta içinde bulunduğunuz önemli ilişkiler bu ayın 5'inde dikkat ve özen istemekle beraber bu ilişkiler içindeki herkes mantıklı davrandığınızın farkında. Dolayısıyla problem ortaya çıkmayacaktır. Hayalperest Neptün-Uranüs birlikteliği özellikle Mars'ın 9. Büyük Hayaller Evinize girdiği 6 Ekim tarihinde sizi hayal kurmaya ve bunları gerçekleştirmeye zorlayacak. Bu durumda pratik çözüm yanlısı olmak isteseniz bile Mars ve Neptün 7 Ekim'de sizi ihtiyatsız davranmaya teşvik edecek.

Boğa:

Bu hafta ay aşk ve ilişkiler gündemi oluşturacak. 2 Ekim tarihinde gerçekçi yaklaşımınız nedeni ile insanları ve olayları iyi değerlendirebilecek ve akıllı yatırımlarda bulunabileceksiniz. Venüs'ün Başak Dönencesi'ne girmeden Satürn ile oluşturacağı 60 derecelik açı uzun vadeli karar almanız için iyi bir olanak sağlayacak. Ancak aynı gün Venüs'ü etkileyecek olan Neptün yaşamınızda hayallerin gerçeklerin önüne geçmelerine neden olabilir. Tamamen hayaller içinde kaybolmamak şartıyla romantik zaman geçirmek size yararlı olabilir.

İkizler:

Bu hafta 3 Ekim tarihinde 10. Statü Evinizde Neptün'e karşı pozisyon alacak olan Venüs sayesinde kendinizi biraz kaybolmuş hissedebilirsiniz. Hatta 4 Ekim'de yönünüzü tamamen kaybetmiş gibi duygulara kapılabilirsiniz. Ancak 5 Ekim'de kendinizi toparlayacak ve hayallerin size umut verdiklerini göreceksiniz. 6 Ekim'de Mars'ın 7. İlişkiler Evinize girmesiyle kendinizi başkalarının çekim alanında bulacaksınız. 7 Ekim'de Mars-Neptün dik açısı gerçekleşmeyecek hayallerin peşinde koşmanın size uzun vadede başarı getirmeyeceğini hatırlatacak.

Yengeç:

Bu hafta 5 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Merkür-Satürn karşılaşması sizi ciddi bir ruh haline sokacaktır. Bugün her şeyin zor kısmını görmek yerine sizi gelecek için yaptığınız planları gerçekleştirmekten alıkoyan engelleri ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. 6 Ekim tarihinde Merkür'ün Neptün ile alacağı uyumlu konum size yaşamınızda yapmak istedikleriniz için ilham verecek. Aynı gün Mars'ın Yay Dönencesi'ne girişi iş yaşamınızı canlandırabilir. Ancak 7 Ekim'de Neptün'ün Mars'a alacağı dik açı hareketlerinizin gerçekleri yansıtmaması halinde sizi amaçlarınızdan uzaklaştıracak.

Aslan:

Bu hafta 2 Eylül tarihinde Mars'ın Ay'ın Kuzey Tepesi ile karşılaşması sonucu yaşamın sahte yüzünün arkasında gizlenen manevi amaçlarınızın farkına varacaksınız. Bugün Venüs'ün Satürn ile gireceği 60 derecelik açı, dünyevi arzularınızı dizginleyerek gerçek amaçlarınıza yoğunlaşmanızı sağlayacak. Ancak 3 Ekim'de Venüs'ün Başak Dönencesi'ndeki 2. Kişisel Değer Evinize girerken Neptün'ün 8. Özel Yaşam Evinizde bulunmasının yaratacağı tansiyon sizi gerçeklerden çok hayal peşinde koşmaya zorlayabilir. Bu süreçte kalbinizdeki duyguları dengelemeniz, çıkabilecek hayal kırıklıklarını önleyecektir. 7 Ekim'de Mars'ın Yay Dönencesi'ndeki 5. Romantizm Evinize girişi ve Neptün ile dik açı yaratması sizin kafanızı karıştırarak yönünüzü kaybetmenize neden olabilir.

Başak:

Bu hafta 5 Ekim'de Merkür, Satürn ile henüz Akrep Dönencesi'ne girmeden karşılaştığında sözlerin hayatınızdaki önemleri artacak. Kimsenin sizi dinlemek istemediği bir ortamda olumsuz hissetmeniz normaldir ancak bugünü çevrenizde olan bitenleri incelemek ve değerlendirmek için kullanmalısınız. 6 Ekim'de Merkür-Jüpiter, Mars'ın Terazi Dönencesi'ne girerken alacakları konum, kendinizi şiirsel veya artistik şekilde ifade etmenize olanak sağlayacak. Bugün kendinizi mantıklı davranmaya zorlamayın.

Terazi:

Bu hafta 2 Ekim'de Satürn ile 60 derecelik bir açı yapacak olan Venüs, sizin bu aya ciddi düşüncelerle başlamanıza neden olabilir. 3 Ekim'de hedeflerinize odaklanmak istemenize rağmen Neptün sizin dikkatiniz dağıtabilir, dikkatli olun! 5 Ekim öncesi düşünmeniz gereken pek çok şey olacak. Bu tarihte Merkür ve Venüs, Akrep Dönencesi'ni geçerken 2. Kaynaklar Eviniz dikkatinizi maddi konulara yöneltecek. Her ne kadar maddi konulara odaklansanız bile bugün hayal gücünüz çok güçlü.

Akrep:

Bu hafta 5 Ekim'de Merkür ve Satürn'ün burcunuza gitmesiyle yaşamınızdaki tartışmalar sona erecek ve sizin harekete geçme zamanınız gelecektir. Bugün bazı tatsız haberler alsanız bile bunlar sizi durduramayacaklar. Olayları ve gerçekleri kavrama yeteneğiniz sizi entelektüel bir otorite ve büyük bir iletişimci haline getiriyor. Ayrıca 6 Ekim'deki Merkür-Neptün birlikteliğinin Jüpiter ile karşılaşması, bakış açınızda iyimserlik sağlayacak. Yalnız bu iyimserliğin sizi maddi konularda maceralara sürüklemesine 7 Ekim tarihinde izin vermemelisiniz. Bugün Satürn'ün size sorumluk ve sabır vermesine olanak sağlayın. Aşırı iyimserlik bazen gerçekleri görmeyi engeller ve sabırsız davranışlar büyük zararlara neden olabilir.

Yay:

Bu hafta 5 Ekim tarihinde Merkür'ün Satürn ile karşılaşması sayesinde yaşamda nelere daha fazla önem verdiğinizi anlayacaksınız. Aynı gün oluşacak Neptün-Merkür konumlanması, beklentilerinizi gerçekçi seviyeye çekmenize yardımcı olarak özgüveninizi arttıracak.

Oğlak:

Bu hafta Merkür ve Satürn'ün size olan bilgi akışını yavaşlatıp veri kıtlığına neden olacağı 5 Ekim tarihinde hedeflerinize ulaşmak için gerekli soruları sormaktan çekinmemelisiniz. Bugün Merkür ve Satürn'ün 11. Evinize girişleri sonrası arkadaş ve dostlarınız size yardıma koşacaklar. Bazen amaçlarınıza ulaşmak için başkalarıyla aynı frekansa gelmek uzun ve sıkıntılı tartışmalar gerektirebilir ancak bu tartışmalarda harcadığınız çabaların karşılığını uzun vadede alacaksınız.

Kova:

Bu hafta 5 Ekim'de Merkür'ün 9. Yüksek Eğitim Evinizde Mars'a karşı alacağı konum, eldeki bilgileri iyi değerlendirmenizi gerektirecektir. Elinizdeki bilgilere vakıf olmanız halinde her türlü sunumu yapabilirsiniz ancak bilgilerinizi iyi değerlendirmediyseniz, insanların eksiklerinizi yakalamaları çok kolay olacaktır. Mars'ın Terazi Dönencesi'ndeki 11. Gruplar Evinize girdiği gün, enerjiniz ve dostlarınızın size sağlayacağı yardımlarla başlayacağınız her işte başarılı olabilirsiniz. 7 Ekim'de Neptün-Mars dik açısı sizi enerjinizi boşa harcayacağınız işlere yönlendirebilir.

Balık:

Bu hafta 3 Ekim'de Venüs'ün Başak Dönencesi'ndeki 7. İlişkiler Evinize girmesiyle çekiciliğiniz çok artacak ve göz alıcı biri haline dönüşeceksiniz. Ne istediğinizi bilmeniz sizin için büyük avantaj olmakla beraber Venüs'ün aynı gün Neptün ile alacağı konum, gerçekleri hayallerle karıştırmanıza neden olabilir. Bu sihirli bağlantı romantik duygularınızı karıştırsa da neyin gerçek olduğunu anlamanız için zamana ihtiyacınız olacak. Jüpiter'in 4 Eylül'de başlayacağı geri çekilme hareketi başkalarına rehber olarak güvenmek yerine doğru yanıtları kendinizin araması gerektiğini hatırlatacaktır. 5 Ekim'de entelektüel sorumluluk almak durumunda kalacaksınız.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı
    11:21 Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı

    Tokat'a 71 kilometre uzaklıkta bulunan Alpudere köyünde, telefon hattı çekmemesi nedeniyle kadınlar evde sıkılıyordu. Köy muhtarı, kaymakam ve ilçe halk eğitim merkezi ile görüşerek dikiş nakış kursu açılmasına karar verdi. Ev işlerini tamamlayan kadınlar, köy konağında açılan kursa katılarak vakitlerini değerlendiriyor. Kurs kapsamında, tahta baskılar ile kumaşları boyama, dikiş ve nakış gibi el işleri öğretiliyor. Kursiyerler, istedikleri her türlü ürünü geliştirme imkanı buluyor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Çalışma İstasyonlarına Yeni Alanlar Ekliyor
    10:40 Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Çalışma İstasyonlarına Yeni Alanlar Ekliyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, ODTÜ Metro İstasyonu'nda hizmete açtığı Öğrenci Çalışma İstasyonları'na yeni alanlar ekliyor. YHT Gar, Meteoroloji ve Kolej İstasyonları'nda 3 yeni çalışma alanı hizmete açıldı.

  • Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı
    09:51 Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı

    Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu rolünü oynayan Hayal Garip, eski sevgilisi Serkan K.'dan şiddet gördüğünü itiraf etti. 2 çocuk annesi oyuncu, "Hakaret, iftira ve dayak. Aylar süren döngüden güç bela çıktım. Bugün davamız var" dedi.

  • Bozkurt'ta Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Açıldı
    16:28 Bozkurt'ta Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Açıldı

    Bozkurt Belediye Başkanı Bilsen Çelik, Bozkurt'ta kadına yönelik yatırımların devam ettiğini belirterek, Bozkurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi binasının açılışını gerçekleştirdi.

  • Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Yanımda çulsuz birini istemem
    15:30 Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Yanımda çulsuz birini istemem

    Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, Haberler.com stüdyosunda yaptığı açıklamada, hayatına girecek erkeğin ekonomik durumunun kendisine denk olması gerektiğini söyledi. Gizem Tuncer, "Zengin biri gelip kendi cebine para koyamaz, herkes kendine yetebilmeli" dedi.

  • Yalova Belediyesi, okuma yazma kurslarına katılan kadınlardan bilgisayar kursu talebi aldı
    12:01 Yalova Belediyesi, okuma yazma kurslarına katılan kadınlardan bilgisayar kursu talebi aldı

    Yalova Belediyesi tarafından açılan kurslara katılan 50 kadın, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'a yazdıkları mektuplarla bilgisayar kursu talebinde bulundu. Yalova genelinde açılan kurslara yoğun ilgi gösteren kadınlar, çeşitli alanlarda eğitim alarak önemli kazanımlar elde ediyor. Belediye Başkanı Tutuk, kadınların okuma yazma sorununu çözmelerinden dolayı mutlu olduğunu belirtti ve taleplerini değerlendireceklerini söyledi.

  • Elazığ'da Kadınlar Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Kuaförlük Kursuna Katılıyor
    11:51 Elazığ'da Kadınlar Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Kuaförlük Kursuna Katılıyor

    Elazığ'da kendi iş yerini açmak veya başka bir yerde işe girerek aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen kadınlar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kuaförlük kursunda eğitim görüyor. Kursiyerler, saç kesimi, makyaj, boya gibi birçok alanda eğitim alarak hayallerini gerçekleştirmek için çaba sarf ediyor. Kurs sonunda milli eğitim onaylı belge alan kadınlar, kendi iş yerlerini açma veya ustalık sınavına girme hakkı kazanıyorlar.

  • Düzce'de Kooperatif Kuran Kadınlar Organik Sabunları Türkiye Geneline Satıyor
    11:21 Düzce'de Kooperatif Kuran Kadınlar Organik Sabunları Türkiye Geneline Satıyor

    Düzce'de kooperatif kuran girişimci kadınlar, yenilebilir yağları kullanarak ürettikleri organik sabunları, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok iline satıyor. Gölyaka ilçesinde ev hanımı, öğrenci ve arıcı 3 kadın, oyuncak, el işi ve bal mumu üretimindeki maharetlerini geliştirmek için 3 yıl önce kooperatifleşmeye karar verdi. Kadın girişimciler, ev hanımı 4 arkadaşlarının daha desteğini alarak 2021'de 7 ortaklı Gölyaka Kadın Kooperatifi'ni kurdu. Kovid-19 salgını döneminde insanların organik ürünlere yöneldiğini fark eden girişimciler, faaliyet alanlarına organik sabun üretimini de ekledi.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Uşak'ta Kadınlar ve Yaşlılarla Buluştu
    25 Mar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Uşak'ta Kadınlar ve Yaşlılarla Buluştu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'nde kadınlarla halı dokudu, Vefa Yaşam Merkezi'nde yaşlılarla ilahi söyledi. Göktaş, ziyaretlerinde kadınlar ve yaşlılarla yakından ilgilenerek onlarla bir araya geldi ve çalışmalarını inceledi. Ayrıca, yaşlıların ev ortamında aktif ve sağlıklı bir şekilde yaş almalarının önemine değindi ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

  • Eskişehir'de Kadın Hakları Projesi'nin 3. Fazı Başladı
    25 Mar Eskişehir'de Kadın Hakları Projesi'nin 3. Fazı Başladı

    Fransa Büyükelçiliği'nin proje çağrısı ile bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ile Mülteci Destek Derneği'nin (MUDEM) Kadın Hakları Projesi'nde 3. Faz 7. grup eğitimleri başladı.

  • Muş Halk Eğitimi Merkezi'nde Aşçılık Kursu
    25 Mar Muş Halk Eğitimi Merkezi'nde Aşçılık Kursu

    Muş Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen aşçılık kursuna katılan kadınlar, Türk mutfağına özgü yemeklerden iftar için hazırlık yapıyor. Kursiyerler, aşçılık mesleği ve mutfakla ilgili teknik bilgileri öğrenirken, evlerinden getirdikleri malzemelerle günde 4 kişiye iftar yemeği hazırlıyor. Kurs sonunda sertifika alacak olan kadınlar, iş istihdamı fırsatı da elde ediyor.


Advertisement