Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı 8- 14 Ekim haftasını yorumladı. Bakın bu hafta burçları ne gibi süprizler bekliyor...

08.10.2012 09:57  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç

Bu hafta Güneş'in 7. Evinizde olduğu 9 Ekim tarihinde hayallerinizi gerçekleştirmek için arkadaşlarınızın tavsiyelerini dinlemelisiniz. Bugün iş yaşamınızda başarı elde etmek için ne gerekirse yapacak durumdasınız çünkü Plüton 10. kariyer Evinizde ve 6. Detay Evinizdeki Venüs'ün tam karşısında yerini almış vaziyette. 10 Ekim tarihinde Merkür-Plüton 60 derecelik birlikteliği mantığınızı sağlamlaştıracak ve düşünceleriniz hakkındaki şüphelerinizi ortadan kaldıracaktır. Disiplin sembolü Satürn ile sihir dolu Neptün'ün 10 Ekim'de yapacakları ortak hareketler istediğiniz her konuda başarınızı garantileyecektir.

Boğa

Bu hafta 8 Ekim tarihinde Venüs-Uranüs birlikteliği sizde alınganlık yaratabilir ancak 9 Ekim'de değişecek olan Venüs-Plüton ve Güneş- Jüpiter dizimleri özellikle işyerinizde insanlar ve para konularında çok zeki davranmanızı sağlayacak.

İkizler

Bu hafta 9 Ekim'de Güneş'in şanslı Jüpiter ile 5. Eğlence Evinizde oluşturacağı 120 derecelik açı sizi en eğlenceli döneminize taşıyacaktır. Ayrıca 8. Özel İlişkiler Evinizde oluşacak Venüs-Plüton açısı sizin zevk dünyanızın derinliklerine inmenize yardımcı olacaktır. 10 Ekim'de derin duygularınızı sözlere dökebilme yeteneğiniz artacaktır. Tüm bunların yanında Satürn ve Neptün birlikteliği aynı gün gerçekler ile hayallerin buluşabileceği kanalı hizmetinize sunacak. Siz de manevi ve maddi dünyalardaki seyahatinizi geleceğe bakarak düzenleyebileceksiniz.

Yengeç

Bu hafta 9 Ekim'de 7. Ortaklıklar Evinizde gerçekleşecek olan Venüs-Plüton 120 derecelik açısı ilişkilerinizin önemini anlamanızı sağlayacak. 10 Ekim tarihinde Mars 19 Temmuz 2013 itibarı ile sona erecek Plüton dik açı serisinin ilkini gerçekleştirdiğinde, çevrenize net mesaj verme yeteneğine sahip olacaksınız. 5. Yaratıcılık Eviniz ve 9. Macera Evinizde de gerçekleşecek olan bu kozmik olay, gelecek için kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesine yol açacak.

Aslan

Bu hafta 8 Ekim'de karşılaşacağınız tuhaf Venüs-Uranüs bağlantısı sizde olağan dışı duygular karmaşası yaşatsa da aynı gün oluşacak olan Güneş-Jüpiter konumlanması bu karmaşayı düzeltecektir. 9 Ekim'de 11. Hayaller Evinizin canlanması sizin istediklerinize ulaşmanızı kolaylaştıracak ve sizi derin duygular içine sokacaktır. 10 Ekim'de Satürn ve Neptün'ün bulunacakları konum plan yapmanız halinde hayallerinizi süsleyen bir başarıya imza atmanızı sağlayabilir.

Başak

Bu hafta istediğiniz hemen her şeyi ve her düşüncenizi sorgulayacağınız bir süreçtesiniz kendinize güvenin duygularınızdan emin olun kimse ye tavır yapmayın sevmediğiniz işleri mümkünse yapmayın.ve sevmediğiniz ortamlarda bulunmayın iş ve parasal beklentilerinizde sabırlı ve bekleyici olun.

Terazi

Bu hafta 9 Ekim'de 9. Yüksek Düşünce Evinizde bulunacak olan Jüpiter ve 1. Kişilik Evinizde bulunacak olan Güneş sayesinde bir kutlama yapmak isteyebilirsiniz. Bugün özgüveniniz çok artacak ve gelecekle ilgili planlarınızı genişleteceksiniz. 10 Ekim'de Plüton ve Venüs 'ün konumundan doğan arzularınızı tatmin şansı bulabilirsiniz. Ancak zevk dünyasında kaybolmadan önce ruh halinizi istikrara kavuşturmalısınız. Bugün Neptün-Satürn konumlanması manevi amaçlarınız ve dünyevi zevklerinizi dengelemenizi sağlayacaktır.

Akrep

Bu hafta 9 Ekim'de Güneş-Jüpiter 120 derecelik açısı size geniş perspektif kazandırarak amaçlarınızı gerçekleştirmek için gerekli insanları, parayı ve malzemeyi bulmanızı kolaylaştıracak. 10 Ekim'de kavuşacağınız gerçekçi geniş bakış açısı sizin büyük stratejiler için taktik ortaklıklar kurmanız gereğini gözler önüne serecek.

Yay

Bu hafta 9 Ekim'de Güneş'in Jüpiter ile alacağı konum arkadaş ve meslektaşlarınıza olan güveninizi arttıracak. Başkalarının anlattıklarına bugün gönülden inanacaksınız. Bugün size sunulacak bir fırsatı çok büyük bir yatırıma dönüştürebilirsiniz ancak karar vermeden önce iyice düşünmelisiniz. Merkür-Plüton 60 derecelik açısının zekânızı keskinleştirdiği 10 Ekim tarihinde planlarınızı iyice gözden geçirin. İçgüdüleriniz sizi doğru yolda tutacaklar.

Oğlak

Bu hafta 9 Ekim'de Güneş ve Jüpiter ikilisinin size sunduğu sınırsız fırsatlar içinden kariyeriniz için en iyi olanlarını değerlendirmelisiniz. 9 ve 10 Ekim tarihlerinde Merkür ve Venüs'ün Plüton ile alacakları konum sayesinde pek çok fırsat içinden gereksiz olanları ayıklayarak size en fazla katkı sağlayacak olanlara odaklanma şansını yakalayacaksınız. 10 Ekim'de yönetici gezegeniniz Satürn'ün Neptün ile alacağı konum hayallerinizi gerçekleştirmek için size büyük olanaklar sağlayacak. Ancak bu olanakları kullanmanız halinde sonuçları 11 Haziran'dan önce beklememelisiniz.

Kova

Bu hafta 9 Ekim tarihinde Güneş-Jüpiter ikilisi beyninizi parlak fikirlerle doldurduğunda kısa vadeli planları bir kenara bırakarak uzun vadeli işlere yönelmeniz gerekecek. Ancak siz bunları yaparken diğer insanlar sizin hızınıza yetişemeyebilir. Böyle bir durumda sabrınızı kaybetmeyin ve sakin kalmaya çalışın. 10 Ekim'de sevecenlik ve otoriteyi aynı anda kullanarak istediğiniz hedeflere yönelebilirsiniz. Disiplin ile desteklenen hayallerinizi ancak bu şekilde yaşama geçirebilirsiniz.

Balık

Bu hafta 9 Ekim'de Güneş-Jüpiter ikilisi size umut verirken fikirlerinizi değerlendirmek yerine bir an önce harekete geçmek isteği duyacaksınız. 10 Ekim'de Merkür'ün Plüton ile gireceği konum esnasında zekânıza fazla güveneceksiniz. Büyük hedeflerinize ulaşmak için bugün önemli noktalara odaklanarak amaçlarınızı kolayca ifade edebileceksiniz. İşinize inanmanız halinde size destek verecek kişileri bularak kendinize kaynak yaratmakta hiç zorlanmayacaksınız.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Hafta Burçları Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor
    10:04 Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçirilen balık ağı örme kursları Doğanbey ve Serçin'den sonra Güllübahçe'de de 4 yıldır aralıksız devam ediyor. Kadınların meslek edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar ise yoğun talep görüyor.

  • Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı
    09:48 Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş kontrollerinde sürücülere ve yolculara Kadın Destek (KADES) ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulamaları hakkında bilgi verildi. Kontrollerde toplamda 255 kişiye uygulamalar tanıtıldı.

  • Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı
    18 Nis Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Uzunköprü ilçesine bağlı köylerde KADES'in amaçları ve kullanımı hakkında bilgi verdi ve broşür dağıttı. Ayrıca, Enez ilçesinde sivrisinekle mücadele çalışmaları kapsamında sulak alanlar ve bataklıklar ilaçlandı. Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden de ziyaretlerle görevinde başarı diledi.

  • Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi
    18 Nis Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi

    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kadınların tekstil sektöründe istihdam edilmesini sağlayacak olan 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı olarak ilk açılışını gerçekleştiren Tutdere, 'Adıyaman Belediyesi olarak projelerimizle kadınlarımızın yanında olacağız' dedi.

  • İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor
    18 Nis İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor

    İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nde (İZGİM) kadınlar yaptıkları ürünleri kolay pazarlama yöntemleri ile satarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. Ayrıca merkezde stres atmak için de bir araya geliyorlar.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek
    18 Nis Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2008 ve 2014 yıllarında yapılan Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın üçüncüsünü gerçekleştireceğini duyurdu. TÜBİTAK iş birliğiyle hazırlanacak proje kapsamında, kadına yönelik şiddetin mevcut durumu sosyodemografik özelliklere göre incelenecek ve veri ambarı oluşturulacak. Ayrıca, psikososyal ihtiyaçların tespiti için nitel görüşmeler yapılacak ve mağdurlara psikososyal destek sunulacak.

  • Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor
    18 Nis Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, eşinin desteğiyle başladığı mantar yetiştiriciliğini ilçe tarımın desteğiyle büyüterek çevre il ve ilçelere mantar satışı yapmaktadır. İşlerini daha da büyütmek isteyen Seray, destek ve imkanlar sağlandığı takdirde üretim kapasitesini artırmayı hedeflemektedir.

  • Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor
    18 Nis Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, İlçe tarımın desteğiyle kurduğu 3 büyük çadır sera içinde işini büyüterek ilçe merkezi dahil, çevre il ve ilçelere mantar satışı yapıyor. Seray, daha fazla destek alarak işini daha da büyütmek istediğini belirtti.


Advertisement