Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor?

Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor?

Nuray sayarı 20-26 Ağustos haftasını yorumladı. Bakın burcunuzu bu hafta ne gibi süprizler bekliyor...

22.08.2012 09:38  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç

Bu hafta Güneş'in Mars ile 60 derecelik açıya girdiği 20 Ağustos tarihinde artık her alanda kontrolü ele alabilirsiniz. Ancak otorite kullanırken saldırganlıktan uzak kalmalısınız. Otorite kolay suiistimal edilen bir güçtür ve herkes otorite kullanma yeteneğine sahip değildir. Bu nedenle konumunuzu iyi düşünmelisiniz.

Boğa

Bu hafta 21 Ağustos tarihinde Güneş'in Başak burcuna girişi yaratıcı projeler ve yeni aşklar hakkında size cesaret verecektir. Kendinizi sunumunuzu rafine hale getirerek diğer insanları etkileyebilirsiniz. Olduğunuz gibi kabul etmelerini istemek yerine biraz çaba harcayarak çevrenizdekilere pek çok şey katabilirsiniz. 23 Ağustos tarihinde Mars'ın Akrep Dönencesi'ndeki 7. İlişkiler Evinize girişi ilişkilerinizde az ile yetinmenizi önleyecektir. Etrafınızdaki kişiler fazla talepkâr olabilirler ancak insanlarla ilişki kurma yeteneğiniz, gereksiz dostlarınızdan kurtularak gelecekte çok yararlı olabilecek ilişkilere başlamanızı sağlayacaktır.

İkizler

Bu hafta 24 Ağustos'ta gerçekler ötesi Neptün ile karşılaşacak olan Güneş ve Venüs birlikteliğinde neyin gerçek neyin hayal olduğunu anlamak çok zor olacak. Hayal kapasitenizi yaratıcılık konusunda kullanmayıp kısa vadeli zevkler ve gerçekleşmesi zor planlar için kullanmanız halinde yaşama ve gerçeklere odaklanmanız imkânsız olur. 24 Ağustos'ta oluşacak Mars-Neptün dik açısı sizi geçici zevkler yerine manevi aydınlanmaya yönlendirecektir.

Yengeç

Bu hafta  22 Ağustos’ta Güneş’in Başak Dönencesi’ndeki 3. Evinize girmesiyle bilinciniz açılacak ve kararlı davranacaksınız. Aynı gün oluşacak Merkür-Jüpiter konumlanması iletişim yeteneğinizi arttıracak. 23 Ağustos’ta Mars’ın Akrep Dönencesi’ndeki 5. Romantizm ve Aşk Evinize girmesiyle enerjiniz artacak ve derinleşecek. İçinde bulunduğunuz sakin yoğunluk başkalarının size güçlü yanıt vermelerine neden olacak. İster eğlence peşinde olun isterseniz yaratıcı bir proje için çalışın bugün etrafa saçtığınız enerji lazer kadar kuvvetli ve hedef seçici olacak. 24 Ağustos’ta ifade etmek istediklerinizin anlaşıldığını kontrol etmek için gerekli soruları, gerekli kişilere sormaktan kaçınmamalısınız.

Aslan

Bu hafta genel hayatınızda artan sosyal hayatınızın sizlere katacağı güçlü enerji, hayatın keyifli yanlarını hissetmeniz konusunda yardımcı olacaktır. Güven duymadığınız kişi ve ortamlar ile hiçbir işe kalkışmayacaksınız. 24 Ağustos’ta Güneş’in 2. Özgüven Evinize girmesiyle yanlış anlaşılabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sizden çok şeyler beklediğini sanabilirsiniz. 24 Ağustos’ta Mars-Neptün konumlanmasıyla kendinizi iyi ifade edebilir ve rüyalarınızı sözlere dökebilir hale geleceksiniz.

Başak

Bu hafta 22 Ağustos’ta Güneş’in burcunuza girişi ile yaşamınız aydınlanacak ve yeni umutlar yeşerecek. Bugün Merkür-Jüpiter’in oluşturacağı akıllı beraberlik sizi daha iyi plan yapmaya ve daha iyi iletişim kurmaya zorlayacak. Ancak 24 Ağustos’ta Güneş’in 7. Evinizde Neptün’e zıt konuma girmesi mantık gücünüzü azaltabilir. Kararlarınız ve yargılarınızı iyi tanımadığınız kişilere duyacağınız ilgi olumsuz etkileyebilir. İlişkilerde yaşayacağınız zararları, ufak hataları göz ardı ederek düzeltebilirsiniz.

Terazi

Bu hafta aşk ve evlilik hayatınızda dalgalanmalar olması olası sadakate önem verin. Bu dönemde ne ekerseniz onu çok çabuk biçeceksiniz. Bu durumu asla unutmayın. İş kararlarınızla ilgili oldukça yoğun duygu ve düşünceler içinde olmanız günlük hayatınızda yaşam enerinizi bu döneminde düşürebilir, bu durum çok geçici bir süreç fazla takılmamaya özen gösterip, attığınız her adıma kararlı olup sezgilerinizde güvenmeli, iç sesinizi dinlemelisiniz.

Akrep

Bu hafta yöntemleri kullanmanız halinde iş ve özel yaşamınızın geleceği için sağlam temeller atabilirsiniz. Takım oyunu oynamakta göstereceğiniz büyük çabalar karşısında 20 Ağustos’ta oluşacak Mars-Jüpiter birlikteliği size büyük sorumluluklar yıkabilecek iyimserliğe neden olabilir. Dikkatli olun! Bu durumda hissedeceğiniz heyecanı doğru hedeflere yönlendirin.

Yay

Bu hafta 20 Ağustos’ta üstünüze fazla sorumluluk almadığınız takdirde, tüm işlerinizi zamanında bitirebileceksiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken şey: Kendinizi olduğunuzdan fazla görmemek. 22 Ağustos’taki Merkür-Jüpiter karşılaşması sizde kibir yaratabilir. Mütevazılık konusunda Güneş size ne kadar yardımcı oluyorsa 24 Ağustos’ta Neptün o kadar zorluk çıkaracaktır. Bu tarihte Neptün sizi pratik yaklaşımınızdan uzaklaştırabilir, çok dikkatli olmalısınız! Ancak 23 Ağustos tarihinde burcunuza girecek olan Mars kafanızı karıştırarak yanlış yola sokacak fantezilerden uzaklaştıracaktır.

Oğlak

Bu hafta 22 Ağustos’ta Başak Dönencesi’ndeki 9. Yüksek Zekâ Evinize girecek olan Güneş, pratik düşünme yeteneği sağlayacak. Bugün karmaşık gibi görünen bir yolculuğu Merkür ve Satürn sayesinde kolaylıkla planlayacaksınız. Çok sevdiğiniz prensipleri uygulamanız halinde bugün geleceğe uzanabilirsiniz. Oğlaklar çok iyi öğrenciler olduğu kadar çok da iyi öğretmendirler. Geleceğe yapacağınız yolculuğunuzda bu özelliklerinizi kullanacaksınız.

Kova

Bu hafta 20 Ağustos’ta gerçekleşecek Mars-Güneş 60 derecelik açısı ve Mars-Jüpiter yarım kare konumu sizin yaşam hızınızı ayarlamanızı zorlaştıracak. Bu enerji dolu konumlanmalar sizi kendinizi tüketir hale getirebilir, dikkatli olun! 22 Ağustos’ta Merkür-Jüpiter konumu ve Güneş’in Başak Dönencesi’ne girişi ile yaşamınızda mantığın yeri sağlamlaşacak. Daha önce fazla ileri giderek bozduğunuz ilişkilerinizi veya yaptığınız hataları bugün mantığınızı dinleyerek düzeltme şansınız var. Bu fırsatı kaçırmayın!

Balık

Bu hafta 20 Ağustos'ta çok sert olmamanız halinde amaçlarınıza uygun kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Bugün iyimserliğiniz sınırlarının ötesine taşsa bile motivasyonunuz açısında çok üstün bir konumda bulunacaksınız. 22 Ağustos'ta mantık düzeyiniz normale dönecek ve tekrar güvenilir insanlarla ilişkiye gireceksiniz. Bugün ayrıca ifade ve anlama yetenekleriniz de çok güçlü olacak. Neptün ile Güneş-Venüs ikilisinin girecekleri konum 24 Ağustos tarihinde sizi gerçeklerin ötesine bakmaya zorlayacaktır. Kararlarınız pek pratik olmasalar da bugün hayal gücünüzü öldürmemelisiniz. 26 Ağustos tarihinde en tuhaf ve akıl dışı hayalleriniz bile değerlendirmeye değer olacaklardır.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement