Bu İftar 177.yıla Özel - Son Dakika
Yerel

Bu İftar 177.yıla Özel

Bu İftar 177.yıla Özel

Jandarma teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü Gümüşhane’de İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenen iftar programı ile kutlandı.

15.06.2016 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü Gümüşhane'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenen iftar programı ile kutlandı.

Askeri Gazinoda düzenlenen programa Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan ve eşi İlke Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve eşi Gülsen Çimen, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammed Zafer Terzi, Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut ve eşi Hikmet Durgut, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz ve eşi Derya Yavuz, Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, kurum müdürleri, Jandarma Teşkilatı mensupları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Programda yaptığı konuşmada, son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle bu seneye mahsus olmak üzere Jandarma teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinliklerinin sadeleştirilmiş bir şekilde icra edildiğini kaydeden Vali Yavuz, "Özellikle İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyada çok anlamsız ve doğrudan insan hayatına yönelik oyunlar oynanıyor. Türkiye olarak biz anladık ki; biz eğer birlik ve beraberlik içerisinde olmaz, birbirimizi desteklemez ve birbirimizin açığını ararsak, dışarıda düşman aramamıza gerek yok. İçeride yeterince düşmanımız var. Ama bunlardan ibret alacağız ve tekrarlanmaması için üzerimize düşen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dileyen Vali Yavuz, "Jandarma Teşkilatı'mızın 177. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, bütün arkadaşlarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu İftar 177.yıla Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement