Bu Kahvehaneden Türkiye'de Sadece 1 Tane Var - Son Dakika
Güncel

Bu Kahvehaneden Türkiye'de Sadece 1 Tane Var

Bu Kahvehaneden Türkiye\'de Sadece 1 Tane Var

Denizli’nin Honaz ilçesinde her meslek grubundan insanların gittiği ve yıllardır ’Deliler Kahvesi’ olarak anılan yere ‘Deliler Kahvesi’ levhası asıldı.

16.02.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Honaz ilçesinde her meslek grubundan insanların gittiği ve yıllardır 'Deliler Kahvesi' olarak anılan yere 'Deliler Kahvesi' levhası asıldı. Levhanın asılmasının ardından birçok kişinin kahvehaneye giderek hatıra fotoğrafı çektirdiği görüldü.

Denizli'nin Honaz ilçesinde Mustafa Özarslan'ın yıllardır işletmeciliğini yaptığı ve her meslek grubundan insanın gittiği kahvehaneye 'Deliler Kahvesi' levhası asıldı. Yıllardır Honaz ve çevresinde insanların Deliler Kahvesi olarak bildiği kahvehaneye akşam saatlerinde levhası asıldı. Kahveye gidenler tabelanın asılmasını, "Denizli'nin Pamukkale'den sonra gezilip görülmesi gereken ikinci önemli merkezlerinden biri olan Honaz Deliler Kahvehanesi'nin tabelası düzenlenen törenle asıldı. Kendini akıllı sananların girmesinin sakıncalı olduğu merkezin Honaz'a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz" diyerek duyurdu.

Levhanın asılmasının ardından birçok kişi kahve tabelası önünde fotoğraf çektirirken, kahvede oturacak yer kalmadığı gözlendi. Fotoğrafları sosyal medyada paylaşılan kahve için birçok yorum yapıldığı görüldü. Kahvehanenin sahibi Mustafa Özarslan ise, "Herkes burayı 'Deliler Kahvesi' olarak bilir. Arkadaşlarla levhasını asmayı uygun gördük. Buradaki herkes akıllıdır ancak kahveye gelince herkes biraz da deli olur. Arkadaşlarla güzel bir ortamımız var. Herkesi kahvemize bekleriz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bu Kahvehaneden Türkiye'de Sadece 1 Tane Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement