Bu Kez Kaçamadılar - Son Dakika
Yerel

Bu Kez Kaçamadılar

Bu Kez Kaçamadılar

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde uygulama yapan polis yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak için minibüsle gelen 27 kaçak göçmeni yakaladı.

13.10.2015 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde uygulama yapan polis yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak için minibüsle gelen 27 kaçak göçmeni yakaladı.

Seydikemer ilçesi girişinde uygulama yapmakta olan Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri durdurdukları bir minibüsün içersinde 21'i Irak, 6'sı Suriye'li 27 kaçak göçmeni yakaladı. Yasa dışı yollarla Fethiye'den Yunanistan'ın Rodos Adasına kaçmak için gelmekte oldukları öğrenilen kaçak göçmenlerden 19'u erkek, 8'i bayan Irak ve Suriyeli 27 kaçak göçmen çeşitli işlemler için Fethiye Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Aralarında 4 çocuğun bulunduğu 27 kaçak göçmen Fethiye'deki işlemlerinin ardından tekrar Seydikemer İlçesine götürüldüler. Kaçak göçmenler Seydikemer ilçe Spor salonuna yerleştirildiler. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü kaçak göçmenlerle ilgili işlemleri sürdürürken olayla ilgili geniş bir soruşturma başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Kez Kaçamadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement