Bu Park Başka Park - Son Dakika
Yerel

Bu Park Başka Park

Bu Park Başka Park

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde bir süredir yapımı süren Körfez manzaralı park projesini tamamladı.

23.08.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde bir süredir yapımı süren Körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka, Türk Sinemasının "altın çocuk" lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy'un adı verildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Eşsiz manzaralı parkımızın açılışını yakında gerçekleştireceğiz. İlçemize yakışan bir park oldu" dedi.

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde yapımına başlanan ve içinde kafeteryanın da bulunduğu park projesini bitirdi. Çevresi istinat duvarlarıyla çevrilen park üzerinde 185 metre uzunluğunda bir yürüyüş bandı bulunuyor. Parkta çocuklar da unutulmadı. Parkın içinde çocukların eğlenceli dakikalar geçirebilmesi için oyun grubu da yer alacak. Toplam yeşil alanı bin 850 metrekare olan park projesinde kafeterya da bulunuyor. İzmirliler burada çaylarını muhteşem İzmir manzarası eşliğinde yudumlayabilecek.

USTA SANATÇININ İSMİ VERİLDİ

Bayraklı Belediyesi meclis toplantısında alınan kararla birlikte parka Türk Sinemasının usta sanatçısı Göksel Arsoy'un adı verildi. 1957 yılında adım attığı sinema hayatı boyunca onlarca filmde oynayan ve kısa sürede tüm ülkenin tanıyıp takdir ettiği bir sanatçı haline gelen "altın çocuk" lakaplı Göksel Arsoy'un adı parka çok yakıştı.

AÇILIŞI YAPILACAK

Projeyle başından beri yakından ilgilenen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "2 bin 500 metrekare içinde kafetaryası, restoranı ve oyun grupları ile bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak bir park. Körfez evleri yeni gelişen bir bölgemiz. Buradaki eksikleri tek tek gidereceğiz. Bir kreş alanımız birde sağlık ocağı alanımız var. Bir de yukarıda okul alanı var. Bölge geliştiği için bunlar tek tek yapılacak. Eşsiz manzarası ile Göksel Arosy Parkı Bayraklı'ya çok yakışacak. Parkta birkaç küçük eksiğimizi tamamladığımızda açılışını gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Park Başka Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement