Bu Real Pek Bir 'Süper'! 2-0 - Son Dakika
Spor

Bu Real Pek Bir 'Süper'! 2-0

Bu Real Pek Bir \'Süper\'! 2-0

Yeni transferler James ve Kroos'un ilk defa forma giydiği maçta Real Madrid, Sevilla'yı Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun golleriyle devirerek kupanın sahibi oldu.

12.08.2014 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Süper Kupa mücadelesinde iki İspanyol devi, Real Madrid ve Sevilla, Galler'in Cardiff şehrinde karşı karşıya geldi. Ancelotti'nin talebeleri rahat bir maç çıkartırken, 90 dakika bitiminde kupanın sahibi oldular.REAL TEDİRGİN BAŞLADI

Maça biraz tutuk başlayan Madrid ekibi, oyunu rakip yarı sahaya yıkmaya çalışsa da yapılan sık pas hataları tempoyu düşürdü. Sevilla ise kaptığı toplarla direkt savunmanın arkasına uzun paslarla pozisyon aramaya çalıştı ancak Ancelotti'nin öğrencilerinin katı defans anlayışı bu çabaları boşa çıkardı.

İlk 15 dakika geride kalırken ataklarını sıklaştıran Real, Portekizli yıldız Ronaldo ve Bale ile üst üste net pozisyonlar yakaladı. Ronaldo'nun kullandığı frikikte baraja çarpan top az farkla üstten dışarı çıkarken, James'in taşıdığı atakta arka direkte zor pozisyonda vuramayı başaran Bale, kaleci Beto'yu geçmeyi başaramadı.RONALDO VAR, SORUN YOK

Dakikalar 30'u gösterirken, Portekizli süperstar Ronaldo bir kez daha sahneye çıktı. Bu sefer Bale'in sol kanattan ortasında arka direkte kayarak topa dokunmayı başaran CR7, topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Sevilla ise ilk yarıda tek net pozisyonunu Real'in savunmadaki hatasıyla yakaladı. James'in uzaklaştıramadığı top ceza sahası içinde havalandı. Real defansında Ramos ve Coentrao anlaşmazlık yaşayınca yakın mesafeden Carrico şutunu çekti ancak tecrübeli kaleci Casillas gole izin vermedi.

Golden sonra Sevilla büyük bir konsantrasyon kaybı yaşayarak büyük açıklar vermeye başladı. Ronaldo ile çok net bir pozisyondan yararlanamayan Los Galacticos, ilk 45 dakika sonunda 1-0'lık skora razı oldu.RONALDO VOL.2

İkinci devreye rahat başlayan Real Madrid, Portekizli yıldızları Cristiano Ronaldo ile farkı 2'ye çıkardı. Benzema'nın derinlenmesine pasında ceza sahasında topla buluşan CR7, sol çaprazdan çok sert vurdu. Kaleci Beto'nun müdahalesine rağmen top ağlarla buluşurken, Sevilla'nın da tüm umutları kayboldu.

Farkın ikiye çıkmasıyla tamamen dağılan Sevilla'nın bir B planı olmaması maçın temposunu düşürdü. Son yarım saate girilirken Real Madrid'de Bale ve James üst üste çok net fırsatlar yakaladı ancak Beto'yu geçmeyi başaramadılar.

Son dakikalar tamamen formalite havasında geçerken, Ancelotti'nin öğrencileri, Sevilla'yı 2-0'lık skorla devirerek sezona kupayla başlamış oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bu Real Pek Bir 'Süper'! 2-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement