ISS Türkiye Mavi Yaka Personel İçin Atağa Kalktı - Son Dakika
Güncel

ISS Türkiye Mavi Yaka Personel İçin Atağa Kalktı

ISS Türkiye Mavi Yaka Personel İçin Atağa Kalktı

Türkiye'de ilk 5'e giren ISS Türkiye hemen yarın işe başlayacak 1500 Mavi yaka personel arıyor.

17.07.2014 11:37  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın lider Tesis Yönetim Şirketi ISS, dünya genelinde 500 binin üzerinde Türkiye genelinde ise 29 binin üzerinde personeli ile hizmet veriyor. Türkiye'de en fazla istihdam sağlayan firmalar sıralamasında ilk 5'e giren ISS Türkiye hemen yarın işe başlayacak 1500 mavi yaka personel arıyor.

1901 yılında Kopenhag'da kurularak 2005 yılında Türkiye pazarına giriş yapan dünyanın lider Tesis Yönetim Hizmetleri şirketi ISS, sektörde yüz yılı aşkın tecrübesi ve her gün genişleyen müşteri portföyü ile büyümeye devam ediyor. Tüm dünyada 500 bini aşkın çalışanıyla Avrupa'nın üçüncü dünyanın dördüncü işvereni olan ISS, Türkiye'deki 10 yıllık tecrübesi ile İstanbul genel merkez olmak üzere, İzmir, Bursa, Ankara, Antalya ve Adana'da hizmet veriyor. ISS Türkiye, ülke genelinde 55 ilde 29 binden fazla çalışanıyla, 4 binden fazla müşteriye 5 bin noktada hizmet üretiyor.
Sektör bazına AVM'ler, perakende zincir mağazalar, site ve rezidanslar, oteller, sağlık kurumları, eğitim kurumları kampüsleri, gıda tesisleri, endüstriyel tesisler, finans kurumları ve plazalara hizmet verirken, büyüyen müşteri ağına orantılı olarak personel ihtiyacını da artırıyor. Her gün organizasyonlar dahilinde 50 personel istihdam etmesi gereken firma, hemen yarın işe başlayacak 1500 mavi yaka personel arıyor.

ISS Büyüyor, 29 Bin Personele İlave Personel Aranıyor!

Gebze'den Beylikdüzü'ne kadar farklı lokasyonlarda iş ağına sahip ISS Türkiye, AVM'lerde, perakende zincir mağazalarda, site ve rezidanslarda, otellerde, sağlık kurumlarında, eğitim kurumları kampüslerinde, gıda tesislerinde, endüstriyel tesislerde, finans kurumları ve plazalarda temizlik hizmetinde çalışacak personel arıyor.
ISS Tesis Yönetim Hizmetleri İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Emre Sezgin konuyla ilgili olarak"ISS Türkiye olarak 29 binin üzerinde personelimiz ile hizmet veriyoruz. Ancak verdiğimiz hizmetler arttıkça, personel sayımızı da eş zamanlı olarak artırma ihtiyacına giriyoruz. Şu an Türkiye'de en fazla istihdam sağlayan ilk 5 firmanın içinde yer alıyoruz. Avrupa'nın üçüncü dünyanın dördüncü işvereni olmamız da bu durumun en açık kanıtı. Sektör bazında güven önemli bir rol oynuyor. Şirketimiz, proje bazında düzenlediği aktivitelerle çalışan motivasyonun arttırıken, sağladığı teknik ve kişiel gelişim eğitimleri ile başarılı ve istekli mavi yaka personelimiz için kariyer planı oluşturmaktadır. Yasalara uyma sözünü ilke olarak belirlemiş şirketimiz, çalışanlarının emeklerinin karşılığı olan maaşını adil, tam ve zamanında alma, sigorta primlerinin zamanında yatırılması, çalışanlarımızın gelir kaybı yaşamaması için yemek ve yol giderlerinin karşılanması konularından asla taviz vermemektedir.

Süreç içerisinde istihdamı artırmak için farklı çalışmalarımız da oldu. İlanlar ya da işsizliğin fazla olduğu bölgeleri belirleyerek birebir görüşmelere gittik. Bu çalışmalar ISS Türkiye bünyesindeki istihdama katkı sağladı ancak çok daha fazla mavi yakaya ulaşmak bizim için önemli. 55 milyonluk iş gücüne sahip ülkemizde sadece 25 milyon iş gücünün değerlendirildiğini biliyoruz. Amacımız geri kalan 30 milyonluk iş gücüne de ulaşmak." dedi.

Hemen İşe Başlayacak Mavi yaka Personel Aranıyor

Her gün organizasyonlar dahilinde 50 personel istihdam etmeleri gerektiğini belirten ISS Tesis Yönetim Hizmetleri İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Emre Sezgin, mevcut projeler ve önümüzdeki dönemlerde başlayacak projeler için büyüme yolunda hemen yarın işe başlayacak 1500 personel aradıklarının altını çiziyor.

55 milyonluk iş gücüne sahip ülkemizde sadece 25 milyon iş gücünün değerlendirildiğinin ifade eden ISS Tesis Yönetim Hizmetleri İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Emre Sezgin sektördeki başarılarının sırrını çalışanlarından aldıklarını vurguluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ISS Türkiye Mavi Yaka Personel İçin Atağa Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement