Bu Yaz Ege ve Akdeniz Suları Etstur'dan Sorulur - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bu Yaz Ege ve Akdeniz Suları Etstur'dan Sorulur

Bu Yaz Ege ve Akdeniz Suları Etstur\'dan Sorulur

Dünya karasularının ilk Türk Firması Etstur, 2012 yılında deniz yolculuğuna yeni bir boyut getirerek Aegean Paradise Gemisi ile Vizesiz Yunan Adaları Turları'nı başlattı.

31.01.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya karasularının ilk Türk Firması Etstur, 2012 yılında deniz yolculuğuna yeni bir boyut getirerek Aegean Paradise Gemisi ile Vizesiz Yunan Adaları Turları'nı başlattı. Türk turizmi açısından tarihi bir önem taşıyan Etstur Yunan Adaları Turları vizesiz seyahatin öncüsü oldu. 2013 yılında ise ikinci gemisiyle İzmir kalkışlı seferlerine İstanbul kalkışlıları ekledi ve geçtiğimiz yaza damgasını vuran crusie turları düzenledi. Beş yıldızlı otel standartlarına sahip bu iki gemi, oldukça uygun fiyatları dolayısıyla geniş bir kitlenin ilgisini çekti. İlklerin firması Etstur'un bu başarıdan sonra sıradaki hedefinde ise yepyeni rotalara yelken açarak misafirlerine farklı tecrübeler yaşatmak var.

Etstur Gemisi, Vizesiz Yunan Adaları Turları'yla birlikte bu yıl Ege& Akdeniz ve Ege&Adriyatik'i rotalarına ekleyerek hem Ege hem de Akdeniz sularında yol almaya hazırlanıyor. Ege&Akdeniz turları ile İzmir'den yola çıkacak olan gemi; Katakolon, Civitavechia, Napoli, Messina ve Mikonos'a uğradıktan sonra turu yine İzmir, Çeşme Limanı'nda tamamlayacak. Akdeniz'in en güzel limanlarına uğrayacak olan geminin limanda uzun kalış süreleri sayesinde ziyaretçiler şehirleri keşfe çıkabilecek. Ege&Adriyatik turları ise İzmir Çeşme Limanı'nda başlayacak ve sırayla Mikonos, Korfu, Split, Dubrovnik, Katakolon, Santorini limanlarına uğrayacak. Kara turları ile bu doğal ve tarihi güzelliklere sahip şehirleri profesyonel Etstur rehberleri ile gezme fırsatı yaşayacak olan misafirler, beş yıldızlı otel konforundaki gemide de güzel vakit geçirecekler.

Türkiye'den her yıl 55.000 kişi cruise turlarına katılıyor. Bunların büyük bir çoğunluğu da Yunan Adaları turlarını tercih ediyor. Bunu sırayla Adriyatik, Akdeniz, Baltık başkentleri ve Fiyord turları takip ediyor. Vizesiz Yunan Adaları turları ile Türk cruise yolcusu için bir ilke imza atan Etstur, bu yıl Akdeniz ve Adriyatik turları ile şu an %47 olan pazar payını büyütmeyi hedefliyor. Etstur kendi gemisinin haricinde, Costa Cruise, Disney Cruise Line, Carnival Cruise, Norwegian Cruise gibi dünyanın lider cruise firmalarının temsilcilikleriyle de liderliğini destekliyor. Türk cruise yolcusunu bu yaz Etstur'un yeni rotalarında unutulmaz tatiller bekliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bu Yaz Ege ve Akdeniz Suları Etstur'dan Sorulur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement