Bu Yaz Hayat Jetgençliye Güzel - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bu Yaz Hayat Jetgençliye Güzel

Bu Yaz Hayat Jetgençliye Güzel

JetGençliler için tatil başladı, başlayacak.

12.06.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

JetGençliler için tatil başladı, başlayacak... AnadoluJet'in gençlik platformu JetGenç, bu yaz gençleri gözde tatil mekanlarına, ailelerine ve sevdiklerine çok hesaplı fiyatlarla ulaştırıyor. Onbinlerce gencin tercihi JetGenç, yaza merhaba derken üyelerini tam üç kampanya ile buluşturuyor.

10 Haziran - 27 Temmuz 2015 tarihleri arasında Ankara'dan Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Samsun ve Tekirdağ Çorlu; İstanbul Sabiha Gökçen'den Konya karşılıklı uçuşları için bilet alan JetGençliler, 15 Haziran - 9 Temmuz 2015 ile 24 - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında tek yönde 69.99 TL, gidiş - dönüşte 139.98 TL'den seyahat ediyor. Tüm ücret sınıflarında geçerli olan kampanyadan faydalanmak için uçuştan dört gün önce biletlemenin www.anadolujet.com üzerinden yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamında Pazartesi'den Perşembe'ye her gün farklı rotalarda avantaj uygulanıyor.

AnadoluJet'in JetGençlilere ikinci sürprizi ise 12 Haziran 2015 - 28 Temmuz 2015 tarihleri arasında yine www.anadolujet.com üzerinden İstanbul Sabiha Gökçen'den Uşak, Denizli, Tokat; Bursa Yenişehir Havalimanı'ndan Diyarbakır ve Muş; Trabzon'dan Kocaeli karşılıklı uçuşları için bilet alan JetGençliler, 15 Haziran - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında tek yön 39.99 TL, gidiş - dönüşte 79.98 TL'den seyahat ediyor. Tüm ücret sınıflarında geçerli olan kampanyadan faydalanmak için uçuştan üç gün önce biletlemenin yapılması gerekiyor.

Jetgençlilere AnadoluJet'in sunduğu üçüncü fırsat ise Ramazan'a özel indirim. Halihazırda yüzde 10 indirim ile uçan JetGençliler bu Ramazan yüzde 30 indirimli uçacak. 15 Haziran – 10 Temmuz 2015 arasında biletlerini alan JetGençliler, 15 Haziran – 10 Temmuz 2015 arasında kendilerine özel hazırlanan AnadoluJet'in Ramazan Kampanyası'ndan faydalanacaklar. www.anadolujet.com üzerinden yapılan biletlemelerde geçerli olan JetGenç Ramazan Kampanyası, codeshare (ortak) uçuşlar hariç AnadoluJet'in tüm uçuşlarında geçerli olacak.

JetGenç'e 13 – 24 yaş arası tüm gençler üye olabiliyor. JetGenç üyelik koşulları ve ayrıntılı bilgilere www.jetgenc.net internet sitesinden, AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye ise www.anadolujet.com ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bu Yaz Hayat Jetgençliye Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement