Bu Yola Baş Koyarken Bir Hayalimiz Vardı" - Son Dakika
Yerel

Bu Yola Baş Koyarken Bir Hayalimiz Vardı"

Bu Yola Baş Koyarken Bir Hayalimiz Vardı"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili aday adayı Mustafa Elgörmüş, AK Parti davasının kutsal bir dava olduğunu ve 13 yıl önce başlayan savaşlarının henüz sonuçlanmadığını söyledi.

22.02.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır milletvekili aday adayı Mustafa Elgörmüş, AK Parti davasının kutsal bir dava olduğunu ve 13 yıl önce başlayan savaşlarının henüz sonuçlanmadığını söyledi.

AK Parti'ye gönül vermiş ve bu davaya baş koymuş biri olduğunu belirten Mustafa Elgörmüş, bu yola baş koyarken bir hayallerinin olduğunu söyledi. Elgörmüş, "Bu yola baş koyarken bir hayalimiz vardı bizim, bir temennimiz vardı. Yoksulun zenginden farklı olmadığı hiç bir ırkın diğerinden üstün olmadığı, ekonomisi güçlü, işsizliği minimuma indirgenmiş, ücretsiz sağlık, ücretsiz eğitim gibi. 13 yıl önce başlayan savaşımız sonuçlanmış değil. Hatırlayınız; hastaneye sevk zinciri olmadan giremediğiniz, faizin çift haneli günlerini, şehirlerimizin alt yapı ve yol sorunlarını, her gün dağlardaki çatışmaları Kürt ve Türk anaların gözyaşlarını düşünün. Bu gün geldiğimiz noktada dünya çapında ağırlığı kabul görmüş ve daha da görecek Türkiye var. İnşallah çözüm sürecinin son adımları atıldıktan sonra iç huzurumuz sağlanacak, Türkiye oldurulmaya çalışılan bir Libya bir Mısır olmayacaktır. Köyleri gezerken gözü yaşlı annelerle konuşuyorum, sadece Diyarbakır'da değil; Hakkari'de, Şırnak'ta, Batman'da bölgenin birçok şehrinde analar evlatlarını dizlerinin dibinde görmek istiyor, her an ölüm haberi gelecek mi korkusu yaşamaktan helak olmuşlar. Dağdaki Kürt gençleri topluma kazandıracak girişimler üzerinde yeni dönemde çalışmalarımız olacak. Allah'ın izniyle büyük Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşma çalışmaları son hızıyla devam edecek, kardeş ruhla inşa edilen vatanımız tüm nifak tohumlarından arındırılacaktır. Bu siyasi arenada bu misyonda elimden geleni yapacağıma tüm halkıma sizin aracılığınızla söz veriyorum" dedi.

Ergani'de doğan ilk orta ve lise öğrenimini ilçesinde tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Ankara'da iktisadi ve ticari ilimler akademisi ekonomi ve maliye bölümünde bitiren Elgörmüş, birçok kurumda farklı görevlerde bulunmuş son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı iş başmüfettişliği görevinde aday adaylığı için istifa etmiştir. 2011 genel seçimlerinde Ak Parti 10. sıra adayı olarak listedeki tek Erganili aday idi. Makina mühendisi, doktor ve üniversite öğrencisi üç oğlu olan Elgörmüş seçim çalışmalarına köy köy sokak sokak gezerek sahada devam ediyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Yola Baş Koyarken Bir Hayalimiz Vardı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement