Buca Belediye ve Gençlik Spor Ampute Futbol Takımı Kar Kaplı Zemini Tabutla Temizledi - Son Dakika
Spor

Buca Belediye ve Gençlik Spor Ampute Futbol Takımı Kar Kaplı Zemini Tabutla Temizledi

İzmir Buca Belediye ve Gençlik Spor Ampute Futbol Takımı Antrenörü Öğüt, "Futbolcular, Malatya'da karla kaplı zemini temizlemek için kürek bulamayınca çareyi stada yakın bir yerden getirilen tabut ve kapağıyla temizledi" dedi.

25.03.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ampute Futbol 1.Lig takımlarından İzmir Buca Belediye ve Gençlik Spor Ampute Futbol Takımı'nın antrenörü Ali Öğüt, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Takımı maçında, karlı kaplı zemininin tabut ve kapağıyla temizlendiğini öne sürdü.

Öğüt, gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya'da Akçadağ İlçe Stadyumu'nda karla kaplı zeminin temizlenmesi konusunda yetkililerin gerekli çalışmayı yapmadığını savundu.

Söz konusu maçın, zemindeki kar temizleme çalışmaları sonrasında oynanabildiğini iddia eden Öğüt, "Stadyumda zemini temizlemek için herhangi bir kürek bulumadık. Böyle bir sorumsuzlukla spor hayatımda ilk defa karşılaştım. Futbolcular, Malatya'da karla kaplı zemini temizlemek için kürek bulamayınca çareyi stada yakın bir yerden getirilen tabut ve tabutun kapağıyla temizledi" diye konuştu.

Öğüt, bu durumun sporcuların moralini bozduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Buca Belediye ve Gençlik Spor Ampute Futbol Takımı Kar Kaplı Zemini Tabutla Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement