Buca Belediyesi'nden 31 Bin Metrekare Alanda 15 Yeni Park Atağı - Son Dakika
Yerel

Buca Belediyesi'nden 31 Bin Metrekare Alanda 15 Yeni Park Atağı

Buca Belediyesi\'nden 31 Bin Metrekare Alanda 15 Yeni Park Atağı

Mahalle ziyaretlerinde muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 2016 yılını planlayan Buca Belediyesi, yeni yılda kente 31 bin metrekarelik alanda 15 yeni park kazandırmak için harekete geçti.

15.10.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalle ziyaretlerinde muhtar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 2016 yılını planlayan Buca Belediyesi, yeni yılda kente 31 bin metrekarelik alanda 15 yeni park kazandırmak için harekete geçti.

Görev süresinin ilk 18 ayında kente 15 bin metre kareden fazla yeşil alan kazandıran Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2016 yılında da iddialı bir hedef koydu. Yapılan muhtar ziyaretleri ve vatandaşlardan gelen talepleri tek tek değerlendiren ekipler, önümüzdeki yıl içinde 31 bin metrekarelik alanda 15 yeni park projesi hazırladı. Buca Belediyesi proje kapsamında, Gaziler, Buca Koop, Yeşilbağlar, Adatepe, Akıncılar, Yenigün, Cumhuriyet, Çamlıkule, İnönü ve Mustafa Kemal mahallerinde bazı alanlar belirledi. Belediyenin bu alanları park, spor ve gezi alanı olarak düzenleyeceği, futbol, basketbol, ve tenis kortlarının yanı sıra alanı müsait olan bölgelere seyir terasları, engelli oyun grupları ve kaykay pistleri yapağı öğrenildi.

Buca'yı vatandaşların ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirdiklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Her hafta en az iki mahallemize ziyarette bulunuyor. Muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımızı dinliyoruz. Ağırlıklı olarak vatandaşlarımızdan park talepleri geliyor. Biz de çalışmalarımıza bu yönde ağırlık verdik. 2016 yılı için çalışma programımıza aldığımız parklarımızın sayısını her geçen yıl bütçemizle orantılı olarak artacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca Belediyesi'nden 31 Bin Metrekare Alanda 15 Yeni Park Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement