Buca'da 34 Bin Öğrenci Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Buca'da 34 Bin Öğrenci Çevre Temizliği Yaptı

Buca Belediyesi ilçede çevre temizliğine farkındalık yaratmak adına, 'Temiz yarınlar için şimdi' etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında Buca'da, 80 okuldan 34 bin öğrenci aynı anda çevre temizliği yaptı.

13.03.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Emir Ortaokulu'nda öğrenciler ile birlikte çöp toplayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Gelecek nesillere en büyük haksızlığı onlara kirli bir çevre bırakmakla yaparız. Buna izin vermeyeceğiz." dedi.

Çevre temizliği kapsamında Başkan Piriştina, Saadet Emir Ortaokulu'nda, belediye başkan yardımlarından Beril Özalp 80. Yıl Betontaş İlkokulu'nda, Hakan Gündüz İsmet Yorgancılar Ortaokulu'nda, Murat Işık 30 Ağustos İlkokulu'nda, belediye meclis üyelerinden Canan Aydemir Özkara Recep Ersayın ve Nehir Fırtına'da Mevlana Mesleki Teknik Lisesi'nde ki öğrenciler ile birlikte çevre temizliği yaptı.

Buca'da 34 bin öğrencinin katıldığı çevre temizliği saat 11.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleşti. Çevre etkinliğinden önce Saadet Emir Ortaokulu'nda düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Uğur Hüyük, Başkan Piriştina'ya çevre konusunda ki duyarlılığı sebebiyle teşekkür etti. Başkan Priştina'ya Okul Aile birliği adına da çiçek verdi. Başkan Piriştina'da etkinliğe destek veren Okul Müdürü Uğur Hüyük ve Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur ile öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Piriştina öğrencilere şöyle seslendi; "Sizler bu duyarlılığınızı, samimiyetinizi ve güler yüzlülüğünüzü asla kaybetmeyin. Sizlerin bu samimiyeti, sıcaklığı ve güler yüzlülüğü olduğu sürece temizleyemeyeceğimiz şehrimiz ve üstesinden gelemeyeceğimiz sorunumuz olmayacaktır."

Konuşmaların ardından Buca'da 34 bin öğrenci aynı anda bir saat boyunca çevre temizliği yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buca'da 34 Bin Öğrenci Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement